Απο τα πολλά στα λίγα….αλλά λίγα και καλά!!!

Καλημέρα παιχτούρες μου.Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν καλή και έτσι θα ξεκινήσουμε σήμερα την ανάκαμψη …και επιστροφή στα ταμεία!!!Στόχος μας ,καλοκαιρινές διακοπές!!!Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να μας ακολουθήσετε ….στο «τρένο» του Telegram Group μας.

Τα βήματα απλά..σήμερα στις 17:00 σε TikTok, Youtube ,Facebook,Instragram….για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day.

Πάμε να δούμε την σημερινή μας ψαριά που μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά είναι καλή…είπα άλλωστε απο τα πολλά στα λίγα …αλλά λίγα και καλά.Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για σήμερα!!!!

Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να μην την στηρίξουμε….Ζυρίχη κερδίζει σήμερα και μας πληρώνει,κερδίζει σώζει το «τομάρι» της ,κερδίζει βασική ανταγωνίστρια της…!!!Με λίγα λόγια παράδοση έχει,σε καλή κατάσταση είναι ,την νίκη την θέλει για να σβήσει κάθε πιθανή και απίθανη περίπτωση υποβιβασμού….!!!Διπλαδούρα &Over 1.5….!!!

Δεύτερο μεγάλο παιχνίδια επιβιώσης…Και εδώ μιλάμε για παιχνίδι με φαβορί,μιλάμε για ομάδα με φανέλα,μιλάμε για αγώνα ειδικών συνθηκών ,μιλάμε για παιχνίδι μια κατηγορία….Άρα το πλεονέκτημα είναι με την ομάδα που έχει κερδίσει το πρώτο παιχνίδι,είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το θέλει πάρα πολύ….Μπρέσια!!! X2 & 2-4 γκολ!!!

Και θα κλείσουμε την σημερινή μας τριάδα με ένα παιχνίδι που έχει παρόν…..και μέλλον….!!!Δυο ομάδες που παίζουν σήμερα θα παίξουν και στον τελικό κυπέλλου…Και τι σημασία έχει αυτό θα μου πεείτε?Το ψυχολογικό κομμάτι είναι αυτό που παίζει τον ρόλο του σήμερα και κανένας δεν θα θελήσει να φύγει με το κεφάλι κάτω…..Το παιχνίδι έχει γκολ και εμείς αυτό θα κυνηγήσουμε …GG & Over 2.5

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!