Ας αρχίσουν οι χοροί..

Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα,

Αφού έφτασαν οι μέρες αποχής μας να γίνουν σχεδόν εβδομάδα,επιστρέφουμε δυναμικά με την τριάδα μας αλλά και με ένα τίτλο που αρμόζει πολύ στον 8ο όμιλο.Το γιατί είναι απλό.Απο σήμερα τα δυο φαβορί Γαλλία και Τουρκία με νίκες μπορούν να αρχίζουν να νιώθουν με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Στον 8ο όμιλο περιμένω να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αυτήν την αγωνιστική. Η ταπεινωτική ήττα των Ισλανδών με 4-2 στα Τίρανα έδειξε πως θα διαμορφωθεί ο όμιλος. Η αλήθεια είναι πως δεν έκαναν την κατάλληλη επιλογή ομοσπονδιακού οι Ισλανδοί. Ο Έρικ Χάρμεν, είχε αποτύχει εμφατικά στην Σουηδία και άμεσα έπεσε το επίπεδο των Ισλανδών. Αν ήταν να μπορούσαν να προκριθούν, δεν θα έτρωγαν 4 στην Αλβανία, περιμένω, να περάσουν οι Γάλλοι από το Ρείκιαβικ, οι Τούρκοι να κερδίσουν τους Αλβανούς και να ξεκαθαρίσει ο όμιλος. Την διαφορά φαίνεται πως θα την κάνουν δύο αποτελέσματα, η νίκη των Τούρκων επί των Γάλλων στην Κωνσταντινούπολη και η ήττα των Ισλανδών στα Τίρανα. Αυτή η αγωνιστική, περιμένω να ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπία και έτσι ….Ας αρχίσουν οι χοροί…. Έχει σοβαρές απουσίες ο Ντεσμάμπ, αλλά ακόμα κί έτσι η ενδεκάδα που έχει την δυνατότητα να παρατάξει είναι σε θέση, να καθαρίσει με ένα διπλό την πρόκριση. Ο φορμαρισμένος Καντέ στον άξονα μαζί με τον Τολισό, αριστερά με τον δικό του τρόπο ο Ματουιντί, δεξιά ο Κομάν και επιθετικό δίδυμο Γκριζνμάν με Ζιρού. Το combo 2+under 3,5 πληρώνει πολύ καλά…

Ο Γκιουνές έχει τον τρόπο, να οδηγεί την Εθνική Τουρκίας σε επιτυχίες. Ο άνθρωπος που υπέγραψε την μεγαλύτερη επιτυχία της Εθνικής Τουρκίας, με την 3η θέση στο Μουντιάλ του 2002, επέστρεψε και άμεσα έδειξε ικανός να αλλάξει το τσιπάκι. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία γενιά με ταλέντο. Σήμερα παίζουν σε δύο μέτωπα. Πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι που είναι στο χέρι τους, με τους Αλβανούς καi ελπίζουν οι Γάλλοι να φύγουν με διπλό από το Ρέυκιαβικ, για να ξεφύγουν με 6 βαθμούς από τους Ισλανδούς και να ξεκινήσουν τα πανηγύρια…1+over 2,5 σε τρομερή απόδοση.

Στον 1ο όμιλο οι Άγγλοι έχουν δείξει πως βρίσκονται πολλά επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους τους.  Οι Τσέχοι, οι Βούλγαροι, οι Μαυροβούνιοι, οι Κοσοβάροι, δεν μπορούν να αντέξουν, αυτόν τον συνδυασμό πρεσαρίσματος, ταχύτητα και ποιότητα που βγάζουν οι Άγγλοι. Σε 4 παιχνίδια του ομίλου, έχουν βάλει 19 τέρματα. Ο Σάουθγκεϊτ κάλεσε τον Εϊμπραχαμ της Τσέλσι που πετάει και τον επίσης φορμαρισμένο Τόμορι. Θα είναι σημαντικός ένας βαθμός για τους Τσέχους, βλέπουν σοβαρά την συμμετοχής τους οι Άγγλοι διεθνείς και η διαφορά επιπέδου είναι τεράστια και εδώ βλέπουμε την Αγγλία να καθαρίζει το παιχνίδι και μάλιστα να μας δίνει και το over 2,5….

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!