Καλημερα κατενάτσιο, βαδίζουμε προς το καλοκαίρι όπου όλα τα πρωταθλήματα σιγά-σιγά τελειώνουν. Στις ομάδες επικρατεί η κούραση όλης της χρονιάς αλλά και το άγχος να υλοποιήσουν τους στόχους για τους οποίους δούλεψαν όλη τη σεζόν. Το σημερινό κουπόνι μπορεί να έχει ελάχιστα παιχνίδια αλλά πιστεύω ότι η Τριάδα που επέλεξα Ίσως κρύβει το χρήμα που αναζητούμε σήμερα.

ΦΕΝΛΟ – ΒΊΛΕΜ 19:45

Εφτασε η ώρα αλήθεια στην Ολλανδία και περιμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθούν τα ζευγάρια για την τελική μάχη που δίνουν για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κάνανε μεγάλη προσπάθεια και βρεθήκανε στις θέσεις των μπαράζ με αποτέλεσμα να έχουν την ευκαιρία τους να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την άνοδο. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης αφού οι προσθήκες του Γενάρη και η έλευση του προπονητή κατάφεραν να φέρουν την σταθερότητα στην απόδοση και διεκδικούν με αξιώσεις στην άνοδο. Πιστεύω ότι σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση οι ομάδες θα είναι με σφιχτές άμυνες και δεν περιμένω να ξεφύγει το σκορ. GOAL-GOAL & UNDER 5.5

ΘΕΛΤΑ – ΧΙΡΟΝΑ 20:30

Η Θέλτα με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες αρχίζει και νιώθει την ανάσα του από κάτω τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος καθώς εάν σήμερα δεν καταφέρει να πάρει ούτε το βαθμό το πρόγραμμα της στις τελευταίες δύο αγωνιστικές είναι αρκετά δύσκολο με κάντιθ εκτός και Μπαρτσελόνα εντός. Θέλει σήμερα το τρίποντο για να ξεμπερδεύει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γυρίσει το διακόπτη και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Η Χιρονα έχασε στην έδρα της από την Βιγιαρεαλ και βρέθηκε εκτός από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο αφού οι τελευταίες δύο αγωνιστικές είναι με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.

Περιμένω Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες καθώς οι επιθέσεις τους είναι συνεπής με το γκολ. GOAL-GOAL UNDER 5.5

ΜΠΡΕΝΤΑ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ 22:00

Η Μπρέντα έχει σήμερα την ευκαιρία να πάρει ένα αποτέλεσμα Ξεκάθαρο που θα της δώσει το αβαντάζ για τον επαναληπτικό. Έχει πιο βαριά φανέλα από τη σημερινή αντίπαλο και πιστεύω ότι έχει το πλεονέκτημα στη σημερινή αναμέτρηση.

Η Μααστριχτ έχω πει επανειλημμένα και σε προηγούμενα άρθρα ότι η παρουσία της στα μπαράζ ανόδου οφείλεται στον εκπληκτικό πρώτο γύρο που έκανε, αφού μετά η ομάδα αποδυναμώθηκε και οι δηλώσεις του προέδρου λίγο μετά την λήξη της χειμερινής περιόδου των μεταγραφών ότι η άνοδος δεν είναι προτεραιότητα και δεν την επιδιώκουμε δείχνει το πώς αντιμετώπισαν το δεύτερο μισό της σεζόν.

Πιστεύω σήμερα στην φανέλα της Μπρέντα και Ευελπιστώ να μας δώσει το ζητούμενο που ψάχνουμε πού είναι η Νίκη αλλά η αμυντική της συμπεριφορά μου δείχνει ότι ίσως δεχτεί και γκολ. ΜΠΡΕΝΤΑ & GOAL-GOAL

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη