ΔΥΑΔΑ ΜΕ…..ΑΣΣΟΥΣ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του Κατενάτσιο. Χθες φάνηκε να πηγαίνει καλά το κουπονάκι μας ωστόσο όπως γίνεται τις περισσότερες φορές το τελευταίο διάστημα χάσαμε δύο από τα τρία για ακόμη μια φορά στο γκολ. Σήμερα θα πάμε με μια δυαδούλα αρκετά δυνατή κι ας ελπίσουμε να επιβεβαιωθούμε.

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ – ΟΝΤΕΒΟΛΤ 16:00

Η Ουτσικτενς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες σίτες. Έχει χάσει την επαφή της με την πρώτη θέση και σήμερα θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος αφού η σημερινή της αντίπαλος είναι και αυτή σε κακή κατάσταση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

ΣΕΙΝΑΓΙΟΕΝ – ΧΑΚΑ 12:00

Η γηπεδούχος έρχεται αρκετά ανεβασμένη μετά από την πεντάρα που έριξε στην Βάασα. Η ψυχολογία έχει χτυπήσει κόκκινο, είναι μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!