Δυνατό συνδυαστικό τινάζοντας την μπανγκα στο αέρα !!!

Καλησπέρα στο κόσμο του Κατενάτσιο! Το ταξίδι στην αγαπημένη μας Λατινική Αμερική συνεχίζεται αυτή τη φορά με πιο δυνατή απόδοση ! Φύγαμε για το προγνωστικό μας !

Η Γοδοι Κρους υποδέχεται την Σαν Λορέντσο σήμερα στις 23:30 στο πλαίσιο της 3 αγωνιστικής της Liga Professional!

Οι δυο ομάδες έχουν κακο ξεκίνημα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με μόλις 1 βαθμό στις δυο πρώτες στροφές ! Αγωνιστικά ωστόσο αλλά και βάση της προϊστορίας τους η Σαν Λορέντσο έχει καλύτερη ομάδα ! πέρσι μάλιστα είχε σκαρφαλώσει στην 3 θέση της βαθμολογίας παίρνοντας θέση και στη φάση των ομίλων του Copa Libertadores!

Όσον αφορά τώρα την αποψινή αναμέτρηση περιμένω γκολ και φάσεις και από τις δυο πλευρές αλλά περισσότερες ελπίδες δίνω στο αουτσάιντερ βάση αποδόσεων !

Κλείνοντας έχω ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό προγνωστικό το οποίο αν βγει θα μας τινάξει την μπανγκα ! Καλή επιτυχία σε όλους !

Βet buldier:

Στατιστικά:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!