Εκτός από πίπιζα στην Σκωτία, παίζουν και ποδόσφαιρο. Σήμερα θα παίξουν οι μπουκ πίπιζα και εμείς θα πληρωθούμε!

Καλό ΣΚ να έχεις κόσμε και καλήμερα. Η αλήθεια είναι πως δεν διανύουμε και τις καλύτερες μέρες εδώ στην στήλη, αφού στο στοίχημα περισσότερες είναι λύπες, παρά οι χαρές. Αν πει κάποιος το αντίθετο (ότι είναι κερδισμένος) είναι ψεύτης. Πότε η αστοχία, πότε η ατυχία μας έχουν στερήσει φυσικά και μεγάλα ταμεία. Ταμεία που θα μας είχαν φτιάξει μία καλή «κάβα». Έτσι είναι όμως ο τζόγος.

Μην σας κουράζω άλλο και πάμε στα σημερινά. Με Σκωτία θα ασχοληθούμε αποκλειστικά και με ποντάρισμα στα γκολ φυσικά, αφού εκεί πέφτουν «βροχή». Ναι ρε, παίζουνε και ποδόσφαιρο εκεί, όχι μόνο πίπιζα!

Τέσσερις επιλογές για σήμερα λοιπόν και αν δεν γίνουν τίποτα….παράξενα, θα πάιξουν οι μπουκ πίπιζα και εμείς θα πληρωθούμε καλά. Τα λέμε αύριο φίλοι!

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!