Έλα Αλέκο….Βαντούζ«α» τους κάναμε εχθές!!!!

Καλησπέρα παιχτούρες μου.Πως χάσαμε εχθές την τριάδα μας….ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!Αλλά έτσι είναι το στοίχημα…Βέβαια περάσαμε το «Σημείο της Ημέρας» με απόδοση 6,20….για δείτε …!!!

Τα πράγματα είναι απλά …..σήμερα στις 17:00 σε TikTok, Youtube ,Facebook,Instragram….για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day.

Match date: 24-05-2023 / 20:00

SIBENIK

HNK HAJDUK SPLIT

Τελικός κυπέλλου Κροατίας….!!!εεεεε και υπάρχει φαβορί και νικητής!!!Αυτή είναι Χαίντουκ που σήμερα θα προσθέσει ακόμα ένα τίτλο στην ιστορία της….!!!Απέναντι της θα βρει την υποβιβασμένη και αδύναμη Σιμπένικ ….που ζει απλά το όνειρο της!Τα όνειρα κάποια στιγμή τελειώνουν και κάπου εδώ τελείωνει και το όνειρο της Σιμπένικ….Με τρίμπαλο ,τουλάχιστον, θα φύγει απο το τελικό και καλά είναι….Άσσος & 3-6 γκολ!!!

Match date: 24-05-2023 / 20:30

ELCHE

SEVILLA

Το καλύτερο σημείο της ημέρας…Εδώ που έφτασε η Σεβίλλη δεν θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στις θέσεις για Ευρώπη…άρα δεν θα χάσει σήμερα!!!Η Έλτσε έχει πάρει τον δρόμο για την Β΄κατηγορία και απλά παίζει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος ….!!!Εγώ δεν θια χάσω την ευκαιρία να τιμήσω την διπλαδούρα της Σεβίλλης και μαζί με το Over 1,5…που φτάνει στο 2,60 είναι εξαιρετικό…!!!

Match date: 24-05-2023 / 20:30

SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE

UNIVERSITATEA CLUJ

Ακόμα ένας τελικός κυπέλλου….Εδώ θα γίνει σφαγή ,αφού και οι δυο θέλουν όσο τίποτα το τρόπαιο.Η Σέπσι για να διατηρήσει τον τίτλο και οι φιλοξενούμενοι για την κατάκτηση αυτού….Παιχνίδι με πολλά γκολ και απο τους δυο και με το GG& Over 2,5 να πληρώνει στο 2,70!!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!