Ελληνοκυπριακά γκολ με …αξία!!!

Καλημέρα katenatsiotes και katenatsiotises…..Ρε τι γίνεται εγω ασχολούμαι με τα καλυτερα προωταθλήματα του κόσμου.το Ελληνικό και το Κυπριακό και ταμείο δεν κάνουμε !!!Και έχεις τους άλλους εδώ μέσα που παίζουν κάτι πρωταθλήματα χωρίς ενδιαφέρον και βγάζουν τριάδες…!!!Πραγματικά θα τρελαθώ..Εγώ να έχω στην φαρέτρα μου ,τον «Χοντρό», τον «Τίγρη», τον «Μακρυμάλλη» ,τον «Πούτιν» και τον «Γιαλαντζί» πρόεδρο και να μην σταυρώνω κουπόνι…!!

Λοιπόν σήμερα κάτι μου έχουν σφυρίξει κάτι καλόπαιδα απο το λιμάνι ότι στην Σαλόνικα θα βρέξει γκολ….και κάτι μου είπαν για κάτι ανατροπές αλλά δεν κατάλαβα 1/2 μου είπαν ή 2/1….!!!!!Όπως και να έχει πάρτε το over 2.5 σε τιμή ευκαιρία και όσοι ψάχνεται το κάτι παραπάνω ΜΟΝΟ 4,40 το over 3,5!!!!!!!Όσο για τις ανατροπούλες …1/2 στο 35,00 και 2/1 στο 60,00..είπατε κάτι!!!!

Επόμενος σταθμός στην Κρήτη….Εκεί που σήμερα περιμένω να δώ πολύ ξύλο..Κάρτες βλέπω πολλές ,αποβολή ή αποβολές και καταλογισμό πέναλτι….Απο το παιχνίδι αυτό ένα πράγμα θα κρατήσω τα 2-3 γκολ που είναι σε εξαιρετική απόδοση….!!!

Ως κοίτα πάλι τι πήγα να παίζω…την ομάδα του Βόλου….!!!Το έχει τερματίσει ο Αχιλλέας και σήμερα μπορεί να μας χαρίσει ακόμα ένα μαγικό σημείο …1ΗΤ/2FT…ρε λέτε!!!!Άντε ρε που θα μπλέξω εγώ σε τέτοιες ιστορίες ,θα πάρω τα 2-3 γκολ και ας τελειώσει στο 1-2 ακριβές σκορ….!!!

Λοιπόν και θα κλείσω την κουπονάρα μου με ένα δικό μας παιχνίδι στο νησί…!!To over 2.5 σε αυτό το παιχνίδι είναι δωράκι…και εγώ τα δώρα τα δέχομαι χωρίς πολλές κουβέντες.Σας έχω πει καιρό τώρα ότι η Πάφος θα κάνει πρωταθλητισμό…Σήμερα δε,που θα πετύχει την ΑΕΚ κουρασμένη βλέπω να επιβεβαιώνει και τον άσσο …Εμείς θα πάμε με το over 2,5 αφού έτσι και αλλιώς …θα έρθει!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!