Εμεíς με τις μικρές «Αγγλιδούλες» έχουμε ραντεβού απόψε!!!

0
3710

Καλησπέρα παιχτούρες. Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη ποδόσφαιρο.Καταρχήν στις 17:00 έχουμε το Live μας στο TikTok και στις 20:00 έχουμε το 2ωρο LIVE SHOW KATENATSIO και όλα αυτά ανάμεσα στα παιχνίδια του Champions League και των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας.

Για να μην χάσεις στιγμή πάτα εδώ για το σημερινό Live στις 17:00 και για όσους θέλουν να ζήσουν το απόλυτο…στις 20:00 Live Betting Show Katenatsio .Aπλά κάντε εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή παρακάτω.

Το ξέρω ότι περιμένεις την Τρίτη πάλι, αλλά και την Τετάρτη. Κάνε εγγραφή εδώ 👉LIVE BETTING SHOW για να μπεις στην παρέα με τον Mr. «katenatsio» στις 20:00.

Και αν τώρα θέλετε να χορτάσει και η τσέπη σας ….η λύση είναι ΕΔΩ …. μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες για εμάς ..όσο για το Live μας …Σήμερα στις 17:00 λοιπόν, σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day.Όσο για τα υπόλοιπα ,αυτά τα καθημερινά μας …Telegram ,TikTok,YouTube ,Instagram,Facebook και όλα αυτά ….ένα έχω να σας πω,κάντε ένα κλικ ΕΔΩ……τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Στα σημερινά 3 ματσάκια απο τις μικρές Αγγλιδούλες για το δικό μας κουπόνι και ας αφήσουμε τους άλλους να πάνε στο Τσου-Λου!!!Αναλυτικά τα προγνωστικά μας για απόψε.

Και ξαφνικά φορτώνουν οι Μπουκ το διπλό…!Ξέρουν κάτι και δε μας το λένε….ή φτιάχνουν τους τζίρους για να μαζέψουν το χαρτί απο τον πολύ καλό άσσο της Μπόλτον.Εντάξει εύκολο δεν είναι το παιχνίδι αλλά όχι και το 81% του τζίρου επάνω στην Στιβενέτζ…Απο πότε έγινε Σιτι και δεν το ξέρω.Και να πω ότι δεν είναι καλή η Μπόλτον…θα πω ψέματα.Άσσος και ας χάσω!!!!

Ώπα τι έχουμε εδώ?Μια ομάδα έδρα απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα.Η παράδοση με το μέρος των γηπεδούχων.Για να τα βάλουμε στην ζυγαριά…!! Γηπεδούχος,σε καλή κατάσταση,παράδοση,κόντρα οι αποδόσεις και 82% του τζίρου στο διπλό…..Άρα άσσος και επειδή είναι σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη 1Χ&GG…..!!!

Εδώ να δείτε κλάμα που θα έχει!!Όλοι στο άσσο με το φαβορί…αλλά εμείς όχι!!!Ρε μα πλάκα κάνετε ?Η Χαλ μπορεί ακόμα και το διπλό σήμερα και μάλιστα με τεράστια ευκολία…0-3 μου μυρίζει!!!!Δεν θα πω πολλά για να μην του ξυπνήσω !!Τα υπόλοιπα στο Live!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη