ΕΝΑ ΒΗΜΑ…..ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες βγάλαμε 2 στα 3 στην τριάδα μας και στο τέλος της ημέρας πήραμε ένα μικρό κέρδος. Σήμερα θα πάμε με ακόμη μία τριάδα, πολύ καλή και πιθανή στο να επιβεβαιωθεί.

Το ισόπαλο σκορ των δύο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι 0 0, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Αυτός που θα κερδίσει θα πάρει και το εισιτήριο για την άνοδο. Το τίμημα είναι μεγάλο και περιμένουμε σίγουρα ένα συντηρητικό παιχνίδι και από τους δύο.

Η φιλοξενούμενος ξέρει να βάζει πάντα δύσκολα στους αντιπάλους της καθώς είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία τις πλείστες φορές παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και αυτό της βγαίνει. Από την άλλη η γηπεδούχος δεν είναι σταθερή τη φετινή χρονιά έχει αρκετές διακυμάνσεις παρόλα αυτά παίζει στην έδρα της, επίσης ανοιχτό ποδόσφαιρο και περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι εκατέρωθεν.

Η Κουόπιο τη συγκεκριμένη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και βρίσκει γκολ με ιδιαίτερη ευκολία. Η Χάκα από την άλλη δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και σίγουρα σε μία τόσο δυνατή έδρα θα τα βρει σκούρα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!