ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και της φίλες του κατενάτσιο. , φτάσαμε πολύ κοντά με το χθεσινό κουπόνι( στο να βγάλουμε την τριάδα μας αλλά δυστυχώς πέρασαν μόνο τα δύο σημεία με το τρίτο σημείο να χάνεται μόνο για ένα γκολ, δεν επιτεύχθηκε στο πρώτο ημίχρονο στο 44ο λεπτό χάθηκε πέναλτι, το οποίο θα μας είχε βάλει σε θέση οδηγού. Σήμερα επιστρέφουμε τρία παιχνίδια,για τα προκριματικά του europa league.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι βλέπουμε φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Βέβαια και αυτή δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο,με τα αποτελέσματα να μην ικανοποιούν γενικότερα. Βέβαια από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλύτερο φεγγάρι, σίγουρα θα παίξουν αμυντικά και θα ψάξουν ότι μπορούν σε αντεπιθέσεις.

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και μάλλον όχι άδικα, εάν αναλογιστούμε ότι οι γηπεδούχοι τρέχουν μεγάλο αρνητικό σερί, το οποίο αγγίζει το ένα ημερολογιακό έτος. Εμείς παρόλα αυτά θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά και το φαβορητισμό, και θα υποστηρίξουμε σε διπλή ευκαιρία το 1χ, μιας και η γηπεδούχος επιστρέφει μετά από 7 χρόνια στα ευρωπαϊκά σαλόνια και ίσως να το εκμεταλλευτεί ς στην έδρα της.

Ωραίο παιχνίδι. Η Ελφσμποργκ μετά τη διακοπή για το euro επέστρεψε ανανεωμένη και αυτό φάνηκε και στο ματς πρωταθλήματος που προηγήθηκε του σημερινού. Θεωρητικά είναι πιο έτοιμη από τους κύπριους, παίζουν στην έδρα τους και αυτό σίγουρα είναι στα υπέρ τους. Από την άλλη η Πάφος, έρχεται από την κατάκτηση του κυπέλλου/ επίσης είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και σίγουρα το άγχος θα παίξει κάποιο ρόλο.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!