Φέγενορντ – Πόρτο με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan!

Πόρτο και Φέγενορντ αγωνίζονται απόψε στις 19:55, για τους Ομίλους του Europa League και  και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Φέγενορντ δίνει απόδοση 3.60, η ισοπαλία δίνει 3.75 και η νίκη της Πόρτο δίνει 2.18. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.83, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.95, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.270 και το No Goal δίνει 2.08. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Φέγενορντ δίνει 2.35, να σκοράρει πρώτη η Πόρτο προσφέρεται με απόδοση 1.75 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.75. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Φέγενορντ δίνει 5.50 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Πόρτο δίνει 3.60.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα, αν μπουν ακριβώς 4 γκολ συνολικά η απόδοση είναι 5.60, ενώ αν μπουν 5, τότε η απόδοση είναι 9.50. Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Berghuis, για λογαριασμό της Φέγενορντ, η απόδοση είναι 7.00, ο Narsingh με απόδοση 7.50 και ακολουθούν οι Fer και ο Toornstra με απόδοση 8.00. Από πλευράς παικτών Πόρτο, η πιθανότητα να σκοράρει ο Μαρεγκά δίνει 5.00 και ακολουθούν οι Aboubakar και Τικίνιο, με αποδόσεις 5.50 και 6.00, αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Φέγενορντ  – Πόρτο εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!