Για λίγα και καλά σήμερα.

Δεν πήγε καλά η μέρα εχθές, αφού από τις τέσσερις επιλογές πέρασαν μόλις οι δύο. Έτσι, μιλάμε για μία μέτρια, στοιχηματική, μέρα. Κυριακή σήμερα και παρά, το ότι το κουπόνι είναι τεράστιο και με παιχνίδια, που το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, τόσο βαθμολογικά όσο και στοιχηματικά, αποφάσισα να γυρίσω τον «διακόπτη» .

Φυσικά και ο στόχος είναι το κέρδος, αλλά δεν θα ψάξω το τεράστιο. Λίγα και καλά, ώστε να μπει χρήμα στις τσέπες. Γιορτές έρχονται και επειδή θα υπάρξει «δράση», είναι ευκαιρία να φτιάξουμε μία καλή «κάβα».

Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία στο «μενού».

Χωρίς πολλά-πολλά και στον αγώνα της Μαρσεϊγ με την Κλερμόν, η νίκη είναι μονόδρομος για του γηπεδούχους. Δεν είναι και κανένα «μεγαθήριο» η Κλερμόν και παρά την αστάθεια που βγάζουν οι γηπεδούχοι, σήμερα δεν χρειάζονται πολλά, για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αρκεί να είναι «σοβαροί». Πάμε σε νίκη τους με over 1,5 και μέχρι εκεί.

Στην Γερμανία τώρα, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Κολωνία, σε ένα παιχνίδι, όπου με νίκη θα μπει για τα καλά σε «τροχιά» Ευρώπης. Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους θα ψάξουν βαθμούς ή βαθμό, μιας και είναι  πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Δίκαια είναι πάντως φαβόρι οι γηπεδούχοι, βάσει εικόνας ως τώρα στην σεζόν, αλλά οι αποδόσεις και για αγώνα της Γερμανίας, είναι τραγικές. Πάμε στο over 2,5, που και καλά πληρώνει και ρίσκο δεν είναι.

Για τέλος άφησα τον αγώνα της Άλκμααρ με την Αϊντχόφεν. Τρομεροί φέτος οι φιλοξενούμενοι και ήδη κάνουν «όνειρα» τίτλου. Πρώτοι και καλύτεροι ως τώρα, με καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιθετικό ποδόσφαιρο όμως, παίζουν και οι γηπεδούχοι. Είναι τρίτοι στην βαθμολογία, ενώ με νίκη απόψε, πάνε δεύτεροι και περιμένουν.

Ο τίτλος είναι δύσκολη υπόθεση για την Άλκμααρ βέβαια, αφού οι διαφορά με την Αϊντχόφεν είναι ήδη στους δώδεκα βαθμούς. Αυτό δεν σημαίνει πάντως, πως δεν θα παίξει για την νίκη, αφού η δεύτερη θέση οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για νίκη θα παίξουν και οι φιλοξενούμενοι όμως και όλα συνηγορούν, σε ένα μεγάλο ματς. Over 2,5 λοιπόν και αράζουμε να δούμε χωρίς άγχος το παιχνίδι.     

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!