Για ξεμούδιασμα…

Καλημερίζω όλους τους διαδικτυακούς μας φίλους ,

Μετά απο αρκετές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης ,μπαίνω ξανά με μια τριάδα για ξεμούδιασμα αφού τα παιχνίδια είναι λίγα και οι ευκαιρίες για μπομπίτσες λίγες.

Σταθερά κρίσιμα όλα τα παιχνίδια, για έναν όμιλο που εξελίχθηκε αμφίρροπος, ειδικά μετά την απώλεια της Κροατίας στο Μπακού. Η Ουαλία απέσπασε 1-1 στη Σλοβακία, ενώ η Κροατία κέρδισε εύκολα με 3-0 την Ουγγαρία. Ολα τα παιχνίδια της προϊστορίας είχαν εύρος «2-3 γκολ», εμείς θα ακολουθήσουμε την λογική ότι σήμερα κανένας απο τους δυο δεν θέλει να χάσει.

Η Κύπρος στην τρέχουσα προκριματική φάση έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο, κάτι το οποίο φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματά της (δύο διαδοχικά διπλά). Η Ρωσία κέρδισε τη Σκωτία και στα εναπομείναντα ματς (αρχής γενομένης από το αποψινό) θέλει μία νίκη για να είναι σίγουρα στην τελική φάση. Βέβαια απόψε αν πάρει τουλάχιστον έναν πόντο εξασφαλίζει και πάλι την πρόκρισή της. Στηρίζουμε την Εθνική μας γιατί και με ένα σκορ 1-1 η Ρωσία είναι ευχαριστημένη.

Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες. Η μεν Σλοβενία είναι απογοητευμένη και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, ενώ οι Αυστριακοί είναι καβάλα στο άλογο και θέλουν να μην χάσουν και θα παίξουν χωρίς άγχος. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων μπορούν να βρουν τουλάχιστον από ένα γκολ και να μας χαρίσουν το Χ/Χ στο 4,80.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!