Καλημέρα κόσμε. Χθες ο χιονιάς μας πήρε και μας σήκωσε αφού σε όλη την κεντρική και βόρεια Ευρώπη άσπρισαν τα πάντα και όπως καταλαβαίνετε πολλά παιχνίδια αναβλήθηκαν και σε πολλά παίχτηκε χιονοπόλεμος. Αν είδατε το παιχνίδι στην Πολωνία της Λεχ Ποζναν δεν φαινόταν ούτε η μπάλα Και ας ήταν κόκκινο χρώμα. Δύσκολες συνθήκες αυτές για όλους τους παίκτες και για εμάς που ποντάρουμε. Το σημερινό κουπόνι είναι και αυτό δύσκολο καθώς σε πολλές χώρες έχουν αναβληθεί παιχνίδια από την χθεσινή ημέρα κι ολας αφού η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και σήμερα γι αυτό θέλει προσοχή μεγάλη. Μ αυτά και μ εκείνα αναγκαστικά οδηγούμαστε στο εγχώριο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα της Β Εθνικής Αφού ο ήλιος στη χώρα μας κυριαρχεί 14 μήνες το χρόνο και τουλάχιστον θα γίνουν και θα τελειώσουν τα παιχνίδια. Τριάδα σήμερα και ο Θεός βοηθός. Καλαμάτα ξέρεις εσύ….

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη