Η Meridian συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις του Blue Heart Foundation 

Σε μία ακόμη δράση και προσπάθεια του Blue Heart Foundation η Meridian συμμετέχει και συμβάλει στην όλη προσπάθεια.

Τα μέλη του Τμήματος Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart Foundation ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εκπαιδεύσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα. Οι εκπαιδεύσεις επικεντρώθηκαν στη διάσωση αυτόνομων δυτών και αγνοούμενων στη θάλασσα.

Το Blue Heart Foundation συνεχίζει την αποστολή του και με τη συνεχή εκπαίδευση της ομάδας του Τμήματος Έκτακτων Αναγκών. Η ομάδα έρευνας και διάσωσης Sea Rescue, του Τμήματος Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart Foundation, Όμιλος Υποβρυχίων Δραστηριοτήτων Ιππόκαμπος, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εκπαιδεύσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα.

Οι εκπαιδεύσεις των διασωστών του ομίλου έλαβαν χώρα την Κυριακή 12/05/2024, το Σάββατο 18/05/2024 και την Κυριακή 19/05/202, με τη συμμετοχή 15 διασωστών.

Οι εκπαιδεύσεις επικεντρώθηκαν στη διάσωση αυτόνομων δυτών και αγνοούμενων στη θάλασσα. Οι εκπαιδεύσεις έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα συνεχίζονται και αυτό τον μήνα. 

Η ομάδα έρευνας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο του Τμήματος Έκτακτων Αναγκών του Blue Heart Foundation, αποτελεί μια από τις πιο νευραλγικές ομάδες του ΤΕΑ. Αποστολή της ομάδας είναι η έρευνα και διάσωση σε θάλασσα, λίμνες, ποτάμια, και οπουδήποτε χρειάζεται η εμπλοκή δυτών. Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη της ομάδας, τους εθελοντές μας, και ιδιαίτερα τους έμπειρους εκπαιδευτές μας.

Όλες οι δράσεις, εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις, πραγματοποιούνται με την πολύτιμη αρωγή των υποστηρικτών του Blue Heart, με την Meridian να είναι ανάμεσα στις εταιρείες που στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τέτοιες ενέργειες και προσπάθειες.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!