Ή όλα ή τίποτα !!!

Καλησπέρα στο λαό του Κατενάτσιο για σήμερα λοιπόν ποντάρουμε σε κάτι πολύ δυνατό κάτι το όποιο είναι ναι μεν δύσκολο να μας πληρώσει αλλά οχι ακατόρθωτο!!! Καθώς όπως σας έχουμε αποδείξει τίποτα δεν είναι δύσκολο στο στοίχημα!!!

Έτσι λοιπόν παρακάτω και όχι με πολλά λόγια σας έχω ετοιμάσει 2 δελτία τα οποία αν μας πληρώσουν θα μας ξελασπώσουν για τα καλά!!! Δείτε παρακάτω τα δελτία μας !!!

τα παραπάνω δελτία έχουν μελετηθεί και έχουν γίνει ποντάρισμα βάση στατιστικών !!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!