Η Παρασκευή πλέων είναι για in season tournament! Πάμε να μπούμε με κέρδος στο ΣΚ.

Καλησπέρααα κύριοι, φτάσαμε ξανά Παρασκευή και έχουμε ξανά in season tournament. Δυο αγώνες, πάμε γρήγορα να τα δούμε

Match date: 11-11-2023 / 02:30 BOSTON CELTICS VS BROOKLYN NETS

Πριν 6 ημέρες οι δυο ομάδες έπαιξαν ξανά αλλά δεν ήταν για in season tournament. Οι Σέλτικς πήραν την νίκη εκτός έδρας με 10 πόντους διαφορά και πως να μην άλλωστε, πολύ πιο ποιοτική ομάδα και κλάσεις ανώτερη. Παρόλα αυτά στο νέο τουρνουά όλα είναι πιθανά αλλά οι Σέλτικς εντός φαίνονται διψασμένοι… πάμε σε ενα bet builder με το big 3 των Σέλτικς!

Match date: 11-11-2023 / 05:00 PHOENIX SUNS VS LA LAKERS

Και αυτές οι δυο ομάδες έπαιξαν ήδη φέτος αντιμέτωπες, αυτό όμως ήταν πριν 2 εβδομάδες και τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, οι Λέικερς πήραν την νίκη με 5 πόντους διαφορά. Και οι δυο ομάδες πάνε για την νίκη αφού ξεκίνησαν πολύ μέτρια την σεζόν. Εμείς πάμε με KD ο οποίος ξανά πρέπει να κουβαλήσει αφού ο Μπούκερ είναι εκτός, και η τελευταία μας επιλογή είναι ο Ντέιβις ο οποίος είχε βάλει 30 στους Σανς.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!