Ίδια τεχνική !!!

Καλημέρα στο λαό του Κατενάτσιο!!! Με πολύ δυνατό δελτίο θα κλείσει η αποψινή εβδομάδα εδώ στη στήλη μας , και φυσικά όλο αυτό θα γίνει με το συνδυαστικό δελτίο το οποίο μας δίνει 26 απόδοση !!! Έχω επιλέξει μια πολύ δυνατή αναμέτρηση για απόψε , και πιο συγκεκριμένα από το ιταλικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει ο αγώνας της Μίλαν κόντρα στη Γιουβεντους όπου θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Seria A! Το ματς ξεκινά στις 21:45 στο στάδιο Τζιουζέπε Μεατσα στο Μιλάνο και η προέλευση του κόσμου μοιάζει να γεμίζει κάθε κενή θέση περιμένοντας όλοι μια τόση σκληρή μάχη μεταξύ των Ροσονέρι και Μπιανκονερι !

Στοιχηματικά τώρα περιμένω ανοιχτό ματς με πολλές ευκαιρίες καθώς και γκολ που είναι και το ζητούμενο μας ! Οι Στέφανο Πιόλι και Αντρέα Ανιέλι έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες για το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Με τους Λεάο και Ζιρού στην επίθεση οι “ροσονέρι”, με Μίλικ – Βλάχοβιτς οι “μπιανκονέρι” …..έτσι στο παρακάτω δελτίο μου θα βρείτε τις αγορές τις οποίες έχω επιλέξει “στρωμένες» για την αποψινή βραδιά στο Σαν Σιρο !

ΔΕΛΤΙΟ:

https://t.me/katenatsiobot και με μόνο 5€ τον μήνα μπαίνετε και εσείς στο GROUP για περισσότερο παιχνίδι!!!🥅Για όσους θέλουν το 3μηνο είναι 14,50€ και το 6μηνο 25,00€(δηλαδή ένας μήνας FREE)

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!