Ημέρα Ιπποδρόμου

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Τετάρτη  σήμερα και ημέρα Ιπποδρόμου για εμάς που αγαπάμε τα άλογα και έχουμε 7 κούρσες για να μας γεμίσουν τις τσέπες μας.

 

1η Κούρσα
Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ δείχνει να έχει τις δυνάμεις με κούρσα επικεφαλής να κρατήσει μέχρι τέλος.Αντιπαλός της ο οποίος μπορεί να την καταβάλει ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΝΕΑΡΧΟΣ και για την τρίτη θέση ο ΜΑΛΛΗΣ

2η Κούρσα
Φαίνεται ότι ο ΤΑΣΙΑΡΟΚ (IRE) με ιπτάμενες δοκιμές στο ενεργητικό του θα κερδίσει εύκολα.Για την δεύτερη θέση ο πολύ  γρήγορος ΜΙΣΤΕΡ ΑΝΤΟΝΥ (GB) και για την τρίτη θέση ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (GR).

3η Κούρσα
Η ΔΙΟΞΙΠΠΗ τρέχει πολύ σταθερά και θα την προτείνουμε για την νίκη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ και για την τρίτη τον ΜΑΙΚ

4η Κούρσα
Η ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΑΞΕΣ γενεαλογικά είναι ανώτερη απο τους αντιπάλους της και λογικά θα κερδίσει.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΑΚΤΙΣ  και για την τρίτη θέση την ΝΑΓΚΙΝΙ.

5η Κούρσα
Με κούρσα επικεφαλής ο ΜΕΛΙΟΣ πιστεύουμε θα εξέλθει νικητής.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε το αουτσάιντερ ΤΣΑΚΚΙΤΖΗΣ και για την τρίτη θέση τον καλά προπονημένο ΚΑΣΤΩΡ .

6η Κούρσα
Η ΛΕΜΟΝΕΣ κέρδισε παραπλήσιο όμιλο στην τελευταία της κούρσας και θα την προτείνουμε για την νίκη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΕΛΑ ΦΟΥΚΚΑΡΑ ΜΟΥ που δεν έτρεξε τα αναμενόμενα στην τελευταία του κούρσα και για την τρίτη θέση την σταθερή ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ.Να προσεχθεί ο ΓΚΑΝΤΙ .

7η Κούρσα
Μας επιβεβαίωσε ο ΤΣΙΑΗΝΑ ΠΑΟΥΕΡ στην τελευταία του κούρσα για αυτό θα τον προτείνουμε ξανά με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε το αουτσάιντερ ΚΟΥΗΝ ΚΑΣΑΡΤΟΥ και για την τρίτη θέση ΒΑΡΟΥΜ ΡΕΤ

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!