ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και της φίλες του κατενάτσιο. Η χθεσινή μας ημέρα ήταν πολύ κακή καθώς δεν πέρασε κανένα σημείο από τη διάδα μας. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και έχουμε τον τρόπο να ξαναφτάσουμε στην κορυφή, σήμερα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία με μία τριάδα φωτιά.

Η Γκάλγουει δεν είναι καλή, δεν βρίσκει γκολ εύκολα και έρχεται από κακές εμφανίσεις γενικότερα. Η αλήθεια είναι ότι έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα και σίγουρα αυτό είναι ένα δεδομένο που ίσως την κράτησε πίσω. Εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο που μοιάζει αρκετά πιθανή.

Λίγα πράγματα για το εν λόγω παιχνίδι. Σίγουρα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μπορούμε να πούμε ότι γέρνουμε λίγο προς τον άσσο, αλλά οι δύο ομάδες έχουν πολύ ισοπαλία μεταξύ τους και αυτό θα στηρίξουμε εμείς σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότιη Ντροχέντα δεν βλέπεται με τίποτα. Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα έρχεται μετά από το άλλο δεν λέει να ορθοποδήσειμε τίποτα. Σήμερα όμως μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτήν να επιστρέψει στα τρίποντα, καθώς πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι η φιλοξενούμενος έχει ευρωπαϊκό αγώνα και σίγουρα τα μυαλά όλων θα βρίσκονται εκεί. Εμείς θα επιλέξουμε το 1χ διπλή ευκαιρία σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!