Ιταλικό συνδυαστικό και δυνατή απόδοση !!! Φύγαμε !!!

Καλησπέρα στο λαό του κατενάτσιο !!! Η χθεσινή ημέρα θα μείνει και πάλι στην μνήμη μας καθώς χάσαμε για ένα γκολ 24 απόδοση ! Και για του λόγου το αληθές δείτε την παρακάτω εικόνα !!!

Για σήμερα τώρα θα επιστρέψουμε και πάλι στην αγαπημένη μας Ιταλία και στο συνδυαστικό bet!

Η αναμέτρηση η οποία θα αναλύσουμε αφορά την 27η αγωνιστική και το ματς ανάμεσα στη πρωτοπόρο Ίντερ και την Τζένοα ! Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 21:45 και θα διεξαχθεί στο στάδιο Σαν Σιρο ! 

Αγωνιστικά τώρα η Ίντερ μετά απόντες ! Και σημαντικούς παίκτες όπως ο τούρκος Çalhanoğlu και Ιταλός Bastoni ! Από την άλλη πλευρά η Τζένοα μοιάζει έτοιμη να χτυπήσει στα ίσα τους  «nerazzurri» οι οποίοι θα παίξουν ανοιχτό ματς δίνοντας και τους ανάλογους χώρους στους «Ροσομπλού»!!! Παρακάτω θα βρείτε και το αποψινό μου bet buldier το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας !


Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!