Και η Νατάσα Λάππα στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

15€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία για την Κυπριακή Ιστιοπλοΐα με την Νατάσα Λάππα να εξασφαλίζει θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Αναλυτικά:

“Τέσσερις θα είναι οι ιστιοπλόοι μας οι οποίοι θα βρεθούν τελικά στα νερά της Μασσαλίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού. Η Νατάσα Λάππα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση της μέσω της ανακατανομής των θέσεων στο αγώνισμα iQFOiL.

Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία της σε Ολυμπιακούς αγώνες μετά και αυτούς του Τόκιο το 2021 όπου κατέλαβε την 21η θέση. Για τους Ολυμπιακούς έχουν ήδη προκριθεί συνολικά οκτώ αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι από την ιστιοπλοΐα.

Ο λόγος που προέκυψε η ανακατανομή των θέσεων έχει να κάνει με την απόσυρση Ελβετίδας ιστιοπλόου η οποία είχε εξασφαλισμένη πρόκριση στην κατηγορία iQFOiL. Έτσι, για να δοθεί μία θέση ακόμη η Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία πήρε τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα που έδινε προκρίσεις, δηλαδή του «Last Chance Reggata» και εκεί η Λάππα ήταν πρώτη επιλαχούσα μιας και τερμάτισε στην 10η θέση και όλες οι πιο πάνω της χώρες είχαν ήδη εξασφαλίσει κάρτα.

Ο Πρόεδρος της ΚΙΟ, κ. Γιάννος Φωτίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, συγχαίρουν την Νατάσα Λάππα για την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς και τις εύχονται τα καλύτερα.”

15€ FREE BET – Η MERIDIANBET σας καλωσορίζει με δωρεάν στοίχημα ΧΩΡΙΣ κατάθεση!

1ST DEPOSIT BONUS– 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €300!

Για περισσότερη αθλητική ενημέρωση μπορείτε να επισκεφθείτε το Αθλητικό Portal της Μeridian Sports.

Meridian Sports– Πρώτος σκόρερ της αθλητικής ενημέρωσης

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!