Και όμως είμαι ακόμα εδώ και σε αυτό το κουπόνι….!!!

0
1730

Καλημέρα παιχτούρες. Κάναμε 2-3 ημέρες αποχή απο τα κουπόνια μας αλλά το katenatsio είναι εδώ και παντού.Ακόμα και μέρες χωρίς παιχνίδια εμείς έχουμε τον τρόπο να δίνουμε μεγάλα ταμεία. Δείτε τι έγινε μόνο έχθες και λέω μόνο εχθές διότι και προχθές κάναμε «ομορφιές» που μας έδωσαν ταμειάρες.

Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .

Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Μεγάλο παιχνίδι με δυο μεγάλες ομάδες. Σε εκπληκτική κατάσταση η Αργεντινή ,σε καλή κατάσταση η Ουρουγουάη.Το φαβορί είναι η Αργεντινή αλλά όχι στο 1,30.Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερή ποιότητα και ταλέντο και θέλουν να πετύχουν ακόμα μια μεγάλη νίκη μετά την τελευταία που έκαναν με την Βραζιλία.Εμείς δεν θα πάμε με σημείο αλλά με το Over 2,5.

Οι απουσίες της φιλοξενούμενης Πλιζέν και η δυνατή έδρα της γηπεδούχου Όλουμουτς βγάζουν το σημείο.Παιχνίδι νοκ άουτ για το Κύπελλο και με τις δυο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν στον θεσμό.Ένα γκολ αρκεί για να ανοίξει το παιχνίδι και να δούμε γκολ και θέαμα.Το Γκολ/Γκολ & Over 2,5 πληρώνει κοντά στον διπλασιασμό…..!!

Και θα κλείσω με ακόμα ένα παιχνίδι κυπέλλου απο την Τσεχία.Και εδώ το Γκολ/Γκολ & over 2,5 θα είναι η επιλογή μου ,αφού μιλάμε για νοκ αουτ και ομάδες που θέλουν να πάνε παρακάτω. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν γκολ και γκολ περιμένουμε να δούμε και σήμερα.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  
.