Και σήμερα Παρασκευή ,το μενού έχει «Live»ακι και «φαΐ»!!!

0
2021

Καλησπέρα παιχτούρες μου.Ακόμα και χώρις τριάδα,εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε ταμειάρες. Και επειδή η ομάδα του Katenatsio είναι μια και μοναδική …πάρτε μάτι στο κλειστό το «Live»ακι!!! και αν αυτό δεν σας αρκεί σήμερα η μέρα έχει πολύ «φαΐ»!

Θέλεις να ζήσεις όλα αυτά ?Εεεεε τότε ένα απλό κλικ εδώ Telegram LIVE αρκεί.

Mπορείτε να μπείτε και εσείς στην μεγάλη μας ομάδα.Εννοείται πως και σήμερα το μενού μας θα έχει πολύ live.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή.

Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!

Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Στα σημερινά τώρα ,έχουμε μια τριάδα που θα σας πάει ταμείο.Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα δικά μας προγνωστικά.Αναλυτικά τα παιχνίδια μας για σήμερα.

Δυο απο τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας που έχουν φανέλα και ιστορία …..σήμερα κοντράρονται για τους 3 βαθμούς ,για την νίκη αλλά και για το γόητρο τους.Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δυο ,παράγουν φάσεις με τους γηπεδούχους να δείχνουν μια δυσκολία στο γκολ. Το σημείο εξαιρετικό δύσκολο ,όχι όμως και τα γκολ.Το Over 3.5 είναι η επιλογή μας.

Σε εκπληκτική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι.Πέραν ότι νικάνε, σκοράρουν,παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ….μας χαρίζουν και ανατροπάρες.Λέτε να δούμε και σήμερα? Η γηπεδούχος θα βάλει δύσκολα στην Μπράγκα αλλά κάποιες απουσίες και η τρομερή επιθετική κατάσταση των φιλοξενούμενων βγάζει το σημείο … Χ2 & 3 έως 6 γκολ!!!

Μα τώρα σοβαρά θέλετε και ανάλυση για το παιχνίδι?Μιλάμε για την Κόλο Κόλο που θέλει νίκη και παίζει απέναντι στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και υποβιβασμένη….Τι άλλο να σας πω !! Διπλό απο ημίχρονο και over 2,5!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  
.