Και Special Offers απο τον Samurai

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Κυριακή και όπως πάντα συνεπής πλέον στο ραντεβού μας ο «Samurai» σας προτείνει.

 

1η Κούρσα
Ο ΟΑΣΙΣ ΜΟΣΙΟΝ (GB) δείχνει να επανέρχεται με πολύ καλές προπονήσεις στο ενεργητικό του και θα τον προτείνουμε για την πρώτη θέση.Αντίπαλος του η ομόσταυλή του ΠΟΠΙΟΥΛΑΡ ΣΩΤΙΑ για την τρίτη θέση η σταθερή ΖΑΤΑΝΝΑ

2η Κούρσα
Η ΛΕΡΝΗ είναι ανώτερη στον όμιλο και δεν θα δυκολευτεί να πάρει ακόμα μια εύκολη νίκη.Σε αντίθετη περίπτωση θα καραδοκεί η ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ με την ΕΛΠΙΔΑ που θα οδηγήσει και την ΜΑΤΙΣΟΝ ΣΚΑΗΠ .

3η Κούρσα
Ο ΚΙΝΥΡΑΣ με ιπτάμενες προπονήσεις στο ενεργητικό του λογικά θα φύγει νικητής .Για την δεύτερη θέση το μικρό αουτσάιντερ ΚΡΟΙΣΟΣ ο οποίος θα οδηγήσει και για την τρίτη θέση ο σταθερός στην απόσταση ΑΡΤΙΣΤΑΣ .

4η Κούρσα
Το ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ δείχνει να ανέρχεται συνεχώς και θα την προτείνουμε για ακόμα μια φορά στην πρώτη θέση παρά την άγνωστη απόσταση.Σε αντίθετη περίπτωση θα καραδοκεί ο ΜΑΣΤΕΡ ΖΙΟΥΛΙΚ που ευννοείται στην απόσταση και για την τρίτη θέση ο ΝΕΑΡΧΟΣ

5η Κούρσα
Ο ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΙΑΣΩΝΑΣ έδειξε μαχητικότητα στην προηγούμενη του κούρσα και θα τον προτείνουμε με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση η ΛΕΒΑΝΤΙΝΗ που δείχνει να ανέρχεται και για την τρίτη θέση η πολύ καλή ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΛΕΝΑ.

6η Κούρσα
Σε μια αμφίρροπη ιπποδρομία με πολλούς διεκδικητές της νίκης θα προτείνουμε τον ΤΖΑΚ ΔΕ ΡΙΠΠΕΡ.Για την δεύτερη θέση τον ΒΙΤΤΗΣ ΛΑΗΤ και για την τρίτη θέση ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ ΜΕΜΟΡΥ και ΡΟΔΙΤΗΣ ΝΤΙΟΥΚ

7η Κούρσα
Ο ΦΛΑΗ ΝΤΡΗΜ είναι ανώτερος στον όμιλο και με την πολύ καλή ανάβαση που έχει σήμερα πιστέυουμε θα επικρατήσει.Για την δεύτερη θέση ο ανεβασμένος ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ και για την τρίτη θέση θα προτείνουμε τον ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ καθώς και την ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ .

8η Κούρσα
Επανέρχεται ο ανώτερος ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ και λογικά θα εξέλθει νικητής.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΟΝΤΡΥ καθώς και τον ΧΑΒΑΗ ΓΚΑΜΠΛΕΡ που διεκδικούν επίσης την νίκη.Για την τρίτη θέση η ΑΛΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ .

9η Κούρσα
Ο ΚΟΜΑΚΑΒΙ έδειξε να είναι άλογο πρώτης κλάσης και θα το προτείνουμε για ακόμα μια φορά για την νίκη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΤΣΕΡΚΩΤΗΣ ΣΤΑΡ και για την τρίτη θέση την ΜΠΑΛΑΝΤΑ και τον ΑΛΜΥΡΟΣ .

SPECIAL OFFERS

Καλύτερο δίδυμο στις σημερινές ιπποδρομίες είναι στην 4η Κούρσα ο ΜΑΣΤΕΡ ΖΙΟΥΛΙΚ με το ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ.

Το καλύτερο Αουτσάιντερ της σημερινής συνάντησης είναι στην 7η Κούρσα ο ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!