Και τώρα «Tipsterakia» απο τα lidl …..του 1,15 …..Βουλώστε το!!!

0
1551

Καλημέρα παιχτούρες μου. Τι μέρα και αυτή η χθεσινή….!!Τα στόματα ερμητικά κλείστα απο όλα τα «Tipsterakia» του lidl.Λοιπόν βάλτε το καλό στο μυαλό σας πως εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με όλους αυτούς τους δήθεν Tipster. Τα λόγια δεν φτάνουν για να περιγράψω όλα αυτά που δώσαμε εχθές στο συνδρομητικό …αλλά και Free .Ναι καλά ακούσατε ζωντανά και Free για όλους.

Πάρτε μια γεύση απο τα χθεσινά και αν σας κανεί κλίκ….απλά κάντε κλικ παρακάτω.

Αυτό το είδατε…?

Αν θέλετε να μπείτε στην παρέα μας και να γίνετε ο επόμενος «εισοδηματίας»,απλά μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.Στα σημερινά θα ξεκινήσω με τα Live μας που δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Βέβαια έχουμε και την αγαπημένη μας Πάμελα που μας τρελαίνει και μας απογειώνει καθημερινά …!Όποιος θέλει να δει τα προγνωστικά της Πάμελα απλά κάνει κλικ παρακάτω.

Στα σημερινά τώρα ,παιχνίδι με τα γκολ θα κάνουμε σε 3 παιχνίδια .Το ένα είναι απο την ποδοσφαιρομάνα Μαλαισία και τα άλλα απο την Νορβηγία. Δεν θα μπω σε αναλύσεις διότι το νερό της πισίνας έχει «βράσει»…..!!Αφήνω την τριάδα μου και σας περιμένω για αναλύσεις στις 17:00….!!

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .