Καρέ του «Χ»

Καλησπέρα και απο εμένα,

Σήμερα έχω επιλέξει να ακουλουθήσω δύσκολα μονοπάτια.Αφού το σημείο Χ και μάλιστα σε 4 παιχνίδια είναι ίσως το πιο δύσκολο στοίχημα .Όμως τα παιχνίδια που έχω επιλέξει καθώς και η κίνηση των παιχνιδιών αυτών με κάνουν να πιστεύω πως σε ζητούμενα 3/4 μπορούμε να πληρωθούμε.

Η Τσάρλτον τα βάζει με όλους, αλλά και η Ντέρμπι δείχνει «ανθεκτική» το τελευταίο διάστημα. Η μοιρασιά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και προσφέρεται σε ικανοποιητικές τιμές.

Το αήττητο σερί κολακεύει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν «παίξει με τη φωτιά» σε αρκετές περιπτώσεις. Η Λούτον παίζει πιο μυαλωμένα τελευταία και δείχνει ικανή να επιβεβαιώσει τη θετική παράδοση…το Χ όμως φαντάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Ικανή για το καλύτερο ή το χειρότερο η Χαλ, αλλά και στην ΚΠΡ δεν λείπουν ορισμένα κενά διαστήματα. Περιμένοντας ένα παιχνίδι λεπτομερειών, επιλέγουμε το «Χ» που προσφέρεται σε ελκυστικές τιμές.

Με νέο προπονητή πηγαίνει η Σάντερλαντ. Η Γουίκομ δεν είναι από τις ομάδες που μπορεί κάποιος να κοντράρει εύκολα. Αναμένεται σκληρό παιχνίδι με λίγα ρίσκα από τις δύο ομάδες. Θα επιλέξουμε το Χ και εδώ.

****Για αυτούς που θέλουν να πάνε με μικρότερο ρίσκο μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια αυτά στο Χ του 1ο ημιχρόνου.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!