”ΚΟΡΝΕΡ…ΚΑΙ…ΜΠΥΡΑ”…ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ…

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του κατενάτσιο. Χθες βγάλαμε μόνο ένα στα τρία, δίνοντάς μας το 50% του πονταρίσματος μας πίσω, ήμασταν κοντά αλλά πάλι κάτι μας ξέφυγε.

Ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα και αυτό φάνηκε και στην πρεμιέρα. Περιμένουμε φάσεις εκατέρωθεν άρα περιμένουμε και κόρνερ και από τις δύο πλευρές.

Οι Δανοί στην πρεμιέρα δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους Σλοβένους, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ δύσκολη η υπόθεση πρόκριση, αν και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Από την άλλη οι Άγγλοι χωρίς να παίξουν τρομερό ποδόσφαιρο, έκαναν απλώς το καθήκον τους κόντρα στη Σερβία, έτσι το σημερινό ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο.

Κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι, αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Με νίκη σήμερα κλειδώνουν την πρόκριση με ισοπαλία παραμένουν απλώς ευχαριστημένες. Δεν περιμένουμε να ανοίξει ιδιαίτερα το παιχνίδι καθώς οι δύο προπονητές δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!