Κουβατζήδες όλου του κόσμου…ενωθείτε!

Κουβατζήδες μου καλημέρα…Πω πω τι κουβάς ήταν αυτός ο χθεσινός ,μιλάμε ούτε ακούμπησα…ένα σημείο!Τελικά ξέρετε κάτι,είναι καλύτερα να χάνω έτσι παρά να φτάνω στην πηγή να γεμίζω τον κουβά και λίγο πριν φτάσω στο ταμείο…να χύνω όλο το νερό….Και αυτά που ακούω απο κάποιους ότι ο κουβάς είναι πάντα ίδιος,εγώ θα διαφωνήσω!!!

Στα σημερινά μάλλον θα πρέπει να τρέξετε…διότι τα ματσάκια είναι νωρίς το μεσημέρι ,όταν όλα τα λαμόγια οι μπουκ κοιμούνται και εμείς θα ξεκινήσουμε το πάρτυ!!!

Πρώτος σταθμός Γαλλία λαμόγια μου.Ομάδες που τους αρέσει να παίζουν επιθετικά…τι είπα τους αρέσει…?Δεν καταλάβατε…απλά ξεχνούν να παίξουν άμυνα και τρέχουν όλοι μπροστά για να σκοράρουν.Καλά ρε και εμείς τι κάνουμε εδώ,μπρίκια κολλάμε!Over 4.5 στα γαλλάκια….!!!!

Για πάμε και μια βόλτα στην Αυστρία….Ρε αυτή η κ@λομάδα που λέγετε Βολσμπεργκερ μας κάνει την δύσκολη….Κάτσε καλά κυρά μου..!Παίξε την μπαλίτσα σου,ρούφα τα μπαλάκια σου και μην μας ζαλίζεις τα «γκογκόβια»!Και μην ξεχάσεις να σκοράρεις …αυτό το κάνεις καλά!!!Όσο για τους φιλοξενούμενους,όπου φυσάει ο άνεμος πάνε….Γκολ θέλεις καρδιά μου,γκολ θα έχεις !!!!Άμυνα θέλεις άμυνα θα έχεις!!!Σήμερα μην ξεχάσετε….παίζουμε μόνο επίθεση!!!Over 4.5 και εδώ!

Βρε βρε μια παλιά μου γνώριμη…Μια πρώην πρωταθλήτρια,μια πρώην μεγάλη ομάδα,μια πρώην γενικά στο στοίχημα…Δεν θα ξεχάσω πόσες φορές με έχεις πληρώσει μωρή τρελή στο παρελθόν και τώρα ξανά εδώ…Κανόνισε την πορεία σου γιατί σήμερα εκτός απο εμένα θα σε παίξουν και κάποιες χιλιάδες ακόλουθοί μου όταν διαβάσουν το άρθρο…Λοιπόν κυρία Αντερλεχτ βρες τρόπο να βάλεις μόνη σου 4-5 γκολ γιατί σε βλέπω να κόψουμε κάθε «ερωτική» στοιχηματική επαφή!Θα σε παίξω και εσένα Over 4,5 και ελπίζω να νιώσω ξανά την ηδονή που μου χάριζες στο παρελθόν,αφού η γριά η κότα έχει το ζουμί…!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!