Καλησπέρα κόσμε. Σήμερα θα ψάξουμε χρήμα σε μονοπάτια άγνωστα για εμάς αλλά με πολύ μεγάλη συνέπεια απ όλες αυτές τις χώρες στα μεγάλα σκορ σε εθνικές διοργανώσεις. Έχουμε φαβορί στα ζευγάρια αλλά οι τιμές στα σετ του νικητή είναι για γέλια και γι αυτό θα πάμε μόνο με τα γκολ καθώς είναι και η πρώτη αγωνιστική στους ομίλους και όλα τα φαβορί θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη και μεγάλα σκορ καθώς σε κάθε όμιλο η διαφορά τερμάτων είναι αυτό που μετράει στις ισοβαθμιες. Στα προηγούμενα προκριματικά σε 3 ομίλους η πρόκριση κρίθηκε στο ένα γκολ και φέτος από την αρχή όλοι θα θελήσουν να μην μπλέξουν σε αυτή την διαδικασία. Για την ανάλυση των παιχνιδιών η αλήθεια είναι ότι έχουμε λίγες πληροφορίες αλλά όχι αρκετές για να ακτινογραφήσουμε λεπτομερώς το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά καθώς σε τέτοιες χώρες οι αλλαγές σε παίχτες είναι ένα φαινόμενο πολύ συχνό, δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία γενικότητας για τα παιχνίδια και να σας γράψω τα φούμαρα που γράφουν πολλοί χωρίς να υπάρχει κάτι τεκμηριωμένο. Πάμε με την τετράδα και Ευελπιστώ όπως χθες να δούμε τα ίδια σκορ.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη