Κυνηγώντας το «φάντασμα» της Βασίλισσας Ελισάβετ!!!

Καλημέρα κουβατζήδες μου…Ο «Κυνηγός Φαντασμάτων» είναι εδώ και σήμερα θα κυνηγήσει το «φάντασμα» της Βασίλισσας Ελισάβετ…Τι λέει ο τρελός θα πείτε!!!Αφού σήμερα έχουμε κάποια παιχνίδια στην σκιά του θανάτου της Βασίλισσας…είπα και εγώ να εκμεταλλευτώ το γεονονός και να κάνω εμπορικό το τίτλο μου….Ξέρω όλοι θα πάτε σήμερα στα παιχνιδάκια του ΤσουΛου….καλό βόλι λοιπόν!!!

Λοιπόν ξεκινάμε με την διπλαδούρα & Over 1,5 της Σεφιλντ….Έφαγε την μπάτσα της στην πρώτη αγωνιστικική και έστρωσε χαρακτήρα.Πολύ καλή μεσοεπιθετικά και με πολύ ποιότητα.Σήμερα θα βρεί το πρότζεκτ της Σουόνσι με τα αμούστακα παιδάκια..Καλο είναι αλλά όχι για να κόψει βαθμούς απο αυτή την Σεφιλντ.

Συνεχίζω τον στοιχηματικό μου οίστρο με μια φαβόρα μεγάλη …επειδή παίζει στην έδρα της…όχι για κανένα άλλο λόγο. Ασσούκλα μωρή Τσάρλτον και Over 1,5 μπορείς να το κάνεις απεναντι σε αυτή την Φορεστ Γκριν…που θα έχει και απουσίες στην άμυνα.Θα σε τιμήσω και κανόνισε να με αναγκάσεις να σε βγάλω απο τα τευτέρια μου αν χάσεις….άντε να σε δω!!!

Και το επόμενο παιχνίδι εννοείται απο το νησί .Δηλαδή τι περιμένατε να μην παίξω την Πιτέρμπορο…!!Ρε μα πάτε καλα όλοι εσείς εκεί έξω…Ασσος & Over 2.5 στο 2.43 ο «Κυνηγός Φαντασμάτων» δεν την αφήνει.Μέσα στην έδρς της έχει 3-0-0 και 10-0 γκολ…..εεεε τι θέλετε να σας πω ότι θα το κάνει 4-0-0 και 13-0 στα γκολ….εεεε παίξτε για να μάθετε!!!

Και θα κλείσω με ένα δωράκι απο τον Κηνυγό Φαντασμάτων!!!Οι γηπεδούχοι δεν βλέπονται και παίζουν απέναντι σε μια ομάδα που είναι φαβορί για άνοδο…Εεε λοιπόν κυρία μου ,Σάλφορντ,μπες μέσα στο γήπεδο και δείξει γιατί είσαι φαβορί με το διπλό & Over 1.5 να αγγίζει σχεδόν τον τριπλασιασμό….!!!

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη
  

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!