Κυριακή…ημέρα Ιπποδρόμου

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Κυριακή σήμερα και ημέρα Ιπποδρόμου για εμάς που αγαπάμε τα άλογα..Οκτώ κούρσες έτοιμες για ακόμα μια φορά να μας ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη….

 

1η Κούρσα
Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στην πρώτη της ιπποδρομία η ΚΟΥΗΝ ΝΤΑΦΥ και σήμερα λογικά θα είναι και η νικήτρια.Για την δεύτερη και τρίτη θέση προτείνουμε τις προωτοεμφανιζόμενες ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και η ΠΟΛΥΜΝΙΑ  να μην αγνοηθεί η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΡΟΒΑ.

2η Κούρσα
Η ΝΕΦΕΛΗ έτρεξε αξιόλογα σε μεγαλύτερη απόσταση και σήμερα στην μικρότερη απόσταση θα πρέπει να είναι η νικήτρια.Για το δίδυμο ο ΜΟΧΙΤΟ ο οποίος θα κατέλθει με φινις και για την τρίτη θέση θα προτείνουμε ένα αουτσάιντερ ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΓΚΛΟΡΥ.

3η Κούρσα
Ανώτερη στον όμιλο δείχνει η ΜΑΤΖΙΕΣΤΙΚ ΤΟΥΕΛΒ και λογικά θα κερδίσει .Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον σταθερό ΤΡΩΙΛΟΣ και για την τρίτη τον πρωταθλητή με τον ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ .

4η Κούρσα
Μετά απο πολλά πλασέ η ΠΡΑΗΒΕΗΤ ΝΤΑΝΣΕΡ σήμερα λογικά θα κερδίσει για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον σταθερό ΑΝΤΩΝΕΛΛΟΣ και για την τρίτη θέση την πρωτοεμφανιζόμενη ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΛΙΖΑ

5η Κούρσα
Με αξιοζήλευτη σταθερότητα ο ΜΑΛΤΙΜΙΛΙΟΝΕΡ πρέπει να οδηγήσει και να κερδίσει την κούρσα.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΚΤΗΣΙΠΠΟΣ που ανέρχεται συνεχώς και για την τρίτη τον σταθερό ΚΙΓΚ ΤΖΕΗΜΣ .

6η Κούρσα
Η ΟΡΕΣΤΙΑ  δείχνει μεγάλες δυνατότητες στην νέα της προπόνηση και με αυτά τα κιλά λογικά θα κερδίσει.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ανερχόμενη  ΜΑΡΙΣ ΠΑΟΥΕΡ και για την τρίτη την ελαφριά σε κιλά ΚΙΚΑΣ ΛΕΙΤΥ .

7η Κούρσα
Στην πιο αφίρροπη ιπποδρομία της ημέρας θα προτείνουμε για την νίκη την ΚΡΙΣΜΑΣ ΣΠΙΡΙΤ για την δεύτερη θέση το αουτσάιντερ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΟΥ και για την τρίτη τον ΑΡΓΗΣ

8η Κούρσα
Σε όμιλο της δυναμικότητάς του τρέχει ο ΕΞΚΛΟΥΣΙΒ που για εμάς έχει την πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΧΑΒΑΗ ΣΕΞΥ και την ΣΙΑΣΤΑ ΜΟΥΝ που θα δώσουν μάχη .Τέλος για την τρίτη θέση ΧΑΒΑΗ ΝΤΙΜΑ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!