Λάρισα Λάρισα …σε είδα και λαχτάρισα..!!

Καλησπέρα Katenatsiotes,

Δεν πήγαμε καλά εχθές αφού πέρασε μόνο η Λάρισα…αν και μας λαχτάρισε στο 0-2.Η Χονκα μπορεί να κέρδισε αλλά με το φτωχο 1-0…Όσο για την Αταλάντα ψάχνω να δώ ποιός ήταν αυτός που δεν έβαλε τουλάχιστον over 2,5 το παιχνίδι….Πάμε να δουμε τα σημερινά με ξεκίνημα απο την Ρωσία στις 15:30..

Κάτι αλλάζει στην Σπαρτακ και εμείς θα ακολουθήσουμε αυτή την αύρα της αλλαγής ,την ίδια ώρα που στους φιλοξενούμενος το κλίμα είναι ακριβώς το αντίθετο αφού υπάρχουν πολλά ζόρια μετά τα εφτά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Με σπασμένα φρένα η Πλοκ,για πρώτη φορά στην ιστορία της σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση.Προφανώς υπάρχει λάθος στις αποδόσεις των μπουκ και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να νίκησε μετά απο καιρό αλλά έπαιζε και με την προτελευταία της κατηγορίας….εμείς θα πάμε με το Χ2 +over 1,5 γιατί έχει αξία…

Στην Νορβηγία στις 20:00 Όντ – Μιοντάλεν. Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία της Ρόζενμποργκ έχουν την ευκαιρία με νίκη να πάρουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από την Ρόζενμποργκ στη μάχη για το τρίτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την σωτηρία τούς αλλά χρειάζονται οπωσδήποτε νίκες και τους τρεις βαθμούς σήμερα για να συνεχίσουν να ελπίζουν.Η Μιοντάλεν έρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες. Ενώ η Όντ στα τελευταία έχει 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Είναι καλή ευκαιρία για την Όντ να ξεφύγει με 4 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία της Ρόζενμποργκ. Επιλογή στο 1& OVER 1.5 .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!