Καλησπέρα κόσμε του Κατενάτσιο και καλή εβδομάδα σε όλους. Κακό Σαββατοκύριακο αυτό που πέρασε και δεν μπορέσαμε να κλείσουμε καμία από τις δύο τριάδες της στήλης μας. Σήμερα θα χορέψουμε στον ρυθμό της Λάτιν μουσικής με μια τριάδα που πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και να μας μεγαλώσει την κάβα μας. Σε Χιλή, Ουρουγουάη και Αργεντινή θα είναι το ταξίδι μας σήμερα.

Στην Χιλή έχουμε την Κολο Κολο που δεν έχει βρει ακόμα σταθερότητα καθώς είχε ρίξει όλο το βάρος να μπει στο Copa libertadores και αυτό πιστεύω την πίεσε σαν ομάδα με αποτέλεσμα οι παίχτες να φαίνονται λίγο σκασμενοι και κουρασμένοι καθώς δεν έχουν κάνει ακόμα 2 κολλητές νίκες στο πρωτάθλημα. Σήμερα απέναντι στην Κομπρελοα που δείχνει να έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα έχει την ευκαιρία να κάνει μια νίκη με καλή εμφάνιση και να ξεμπουκωσει το σύστημα που λέμε. Θα βάλω και την κάλυψη όμως γτ όπως είδα υπάρχει ένα σκορ 2-2 που κάνει αρκετές φορές εμφάνιση στις αναμετρήσεις τους και ας έχουμε μια πισινή.

Δεύτερο παιχνίδι από Αργεντινή με την Ριβέρ με νίκη να εξασφαλίζει την συμμετοχή της στην τελική φάση του Κοπα ντε Λα Λίγκα, ίσως βέβαια και η ισοπαλία να της φτάνει αν τα άλλα παιχνίδια στραβώσουν αλλά όπως και να έχει μόνο η ήττα δεν είναι στο πρόγραμμα γι αυτήν. Η Κορντομπα πηγαίνει από ήττα σε ήττα και δεν έχει στόχο στο Κοπα αλλά ίσως θέλει έναν βαθμό για την συνολική βαθμολογία (ειδική βαθμολογία που έχουν στην Αργεντινή σε συνδιασμο πρωτάθλημα και κύπελλο) με κάλυψη λοιπόν εμείς να είμαστε μέσα.

Και κλείνουμε με Ουρουγουάη σ ένα ζευγάρι που έχουν διαφορές οι δύο ομάδες αφού η Νασιοναλ είναι πολύ καλύτερη σαν ομάδα αλλά δεν βρίσκεται σε σταθερότητα αυτό το διάστημα. Από την άλλη η Μιραμαρ έχει σκοράρει στα 6 από τα 7 παιχνίδια μέχρι τώρα γιατί παίζει πολύ ανοιχτά σε κάθε παιχνίδι. Μετά τις 3 πρώτες ήττες στο πρωτάθλημα πλέον είναι αήττητη με τέσσερις ισοπαλίες σερί. Πιστεύω ότι ένα γκολ θα το βρούνε και οι δύο ομάδες που μας χαρίζει μια τιμή εξαιρετική.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη