Λουκούμι από Γερμανία ;;;

Καλησπέρα στο λαό μας ! Παρακευή σήμερα και είμαστε έτοιμοι για γερμανικό πρωτάθλημα ! Όπως καταλαβαίνετε δεν θα έλειπε με τίποτα από την Παρασκευή μας το συνδυαστικό μας δελτίο !!! Και όπως σας υποσχέθηκα η απόδοση θα είναι λουκούμι !!!

Ντορτμουντ λοιπόν και Φράιμπουργκ θα αγωνιστούν στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga …και οι δυο ομάδες μας έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα σε ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα! Με αρκετά γκολ και καλό ποδόσφαιρο ! Αυτά τα δυο συστατικά θα είναι ικανά και σήμερα να απογειώσουν το bet buldier μας και να μας οδηγήσουν και στο ταμείο ! Οι γηπεδούχοι σαφώς και είναι σε καλύτερη αγωνιστική φάση αλλά θα επωφεληθούν και από τις σημαντικές απουσίες στα μετοπισθεν της Φράιμπουργκ η οποία και στην προϊστορία βγαίνει η χαμένη ( ωστόσο σκοράρει )! Δείτε παρακάτω το αποψινό σούπερ συνδυαστικό δελτίο !!

Bet buldier:

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των στοιχημάτων προκύπτει ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή της τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία. Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν περίπτωση πρότασης ή ενθάρρυνσης για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site. Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιήσετε τη δική σας μελέτη!

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!