«Μafia Ιtaliana»

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Σάββατο και η μελέτη έχει ξεκινήσει απο πολύ νωρίς και κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη γραμμή ένα φιλαράκι απο την Ιταλία που τον αποκαλώ «Μαφιόζο».Μου δίνει 3-4 προγνωστικά και γρήγορα γρήγορα κλείνει το τηλέφωνο….Τα μελετάω και εγώ και σαν να έχει δίκιο…

Ακρως θετική η εικόνα της Πορντενόνε μέχρι τώρα, ειδικά αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για νεοφώτιστη. Τώρα όμως βρίσκει απέναντί της το «θηρίο» που ακούει στο όνομα Εμπολι της οποία υπολείπεται ξεκάθαρα σε ποιότητα και εμπειρία, ενώ θα στερηθεί τους δύο βασικούς της επιθετικούς. Με φόρα έρχονται οι φιλοξενούμενοι δείχνοντας κυνικότητα όταν χρειάζεται. Δελεαστικό το διπλό..

Το κλίμα στη Σπέτσια είναι εκρηκτικό. Παίκτες και προπονητής κρίνονται με τον Ιταλιάνο να παίζει ουσιαστικά την καρέκλα του. Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού. Ζητείται αντίδραση, βάσει εικόνας όμως δεν βλέπω το πώς ένα σύνολο που σέρνεται αγωνιστικά, χωρίς ψυχολογία, ξαφνικά θα σηκώσει κεφάλι. «Θυμωμένη» από την γκέλα με την Εντέλα η Μπενεβέντο που επιθετικά πετάει φωτιές. Παίζεται το διπλό από τη στιγμή που τα βρίσκουμε σε τέτοιες τιμές.

Η Κροτόνε δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, παίζοντας ανά διαστήματα σύμφωνα με τις τεράστιες δυνατότητές της, ζορίζεται ωστόσο σε ρόλο αφεντικού, αντιμετωπίζοντας δυσκολία στο να διασπάσει κλειστές άμυνες, εξ ου και τα τρία Under σε ισάριθμα ματς εντός. Δεύτερο σερί εκτός έδρας για την Εντέλα. Δύσκολα να σταθεί ξανά τόσο τυχερή…

Εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι για την Κοζέντσα, η οποία όμως ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά, απόδειξη πως ο Μπράλια ετοιμάζει νέο σύστημα. Αυτή τη φορά δεν αρκεί να παίξει μόνο άμυνα όπως με την Μπενεβέντο. Πρέπει να βρει ισορροπία με την επίθεση, που μόνο εύκολο δεν φαντάζει στην κατάσταση που βρίσκεται. Ομάδα των εκτός έδρας η Βενέτσια, επτά βαθμούς σε τρεις εξορμήσεις. Προκαλεί το διπλό αλλα εμείς θα πάμε με το combo X2+under 3,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!