Μας κάνει πλάκα ο ..θεός…

Καλησπέρα φίλοι μου,

Πως αλλίως θα μπορούσα να ξεκινήσω σήμερα αφού εχθές για ακόμα μια ημέρα χάσαμε για ένα γκολ…(ΔΕΣ ΕΔΩ)και μάλιστα πολύ εύστοχα είχαμε παρατηρήσει για το παιχνίδι της Γερμανίας που όλοι το έδιναν over 2,5 & over 3,5 ,ότι θα σκάσει στο under 3,5 και μάλιστα επειδή είχαμε δεί και την απόδοση του under 2,5 την ώρα που το παίξαμε,είχε φτάσει στο απίστευτο 2,95.Όσο για το Σκωτσέζικο παιχνίδι που το 4+ έδινε μόνο 1,65 …εγώ σας τα είπα….

Πάμε στα σημερινά που δεν σας κρύβω είναι γενικά δυσκολά παιχνίδια διότι πολλές ομάδες την τελευταία στιγμή κάνουν αλλαγές.

Ξεκίνημα απο την Γερμανία..Σε ένα παιχνίδι που το διπλό για κάποιο περίεργο λόγο άνοιξε στο 2,15 ..αλλά πλέον έχει κατρακυλήσει στο 1,85 (όσοι το προλάβουν).Αν οι φιλοξενούμενοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν και αυτή την ομάδα που είναι προς διάλυση σε όλα τα επίπεδα…τότε καλύτερα ας ψάξουν να βρούν αλλού σωτηρία.

Θα παραμείνω στην Γερμανία και θα παώ με το διπλό και over 1,5 της Αιντραχτ Φρ.Καλή η ΣανΠαουλι αλλά έχει απουσίες πολλές και δυσκολία στο γκολ.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Χέρακλες θα την εμπιστευτούμε αφού απέναντι της θα βρεί την ουραγό Βααλβαικ που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι…μάλλον και στο κύπελλο έφτασε στο τέλος της διαδρομής.

Πολύ καλύτερη ομάδα η Βικινγκ περιμένουμε να επικρατήσει εύκολα και με σκορ αφού δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και το σκορ ανοίγει.Απο την άλλη η Ρανχαιμ έχει να διαχειριστεί και τον υποβιβασμό 4 αγωνιστικές πριν το τέλος…..1+over 2,5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!