Με 2 διπλά και ένα Χ …για την επανάσταση μας!

Καλημερίζω όλους σας,

Με μια ωραιότατη τριάδα θα πάμε για σήμερα με πρώτη στάση την Γαλλία.

Μια ομάδα που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος μας έδειξε την δυναμική της και μιλάμε για την Χάβρη,περιμένουμε και σήμερα να μας αποδείξει ότι στόχος της είναι η άνοδος.Με νίκη θα πιάσει την τρίτη θέση και δεν θα μείνει πίσω στην διεκδίκηση της ανόδου.Θα την εμπιστευτούμε…

Παίζονται όλα εδώ. Η ισοπαλία βγάζει και τις δύο εκτός διεκδίκησης του τίτλου, οπότε δεν πρόκειται να την επιδιώξουν. Ίσως  βέβαια να έλθει όπως συμβαίνει τα δύο τελευταία χρόνια. Η Μάλμε έρχεται από ευρωπαϊκό ματς, νικηφόρο, ενώ εντός έδρας είναι ισχυρή. Η ΑΪΚ κέρδισε τελευταία φορά στο Μάλμε το 2002 για το Κύπελλο και σήμερα θα παίξει με σημαντικές απώλειες…θα ρισκάρουμε με το πολύ μεγάλο Χ.

Η Άαρχους έχει χάσει τη δυναμική της το τελευταίο διάστημα, έρχεται από δύο ήττες, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και εκεί βρίσκει σχεδόν πάντα δίχτυα. Η Κοπεγχάγη, από την άλλη, έρχεται από απαιτητικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη (ισοπαλία 1-1 με τη Ντιναμό Κιέβου εκτός), το ταξίδι στην Ουκρανία την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα, ωστόσο σκοράρει σταθερά και το ίδιο περιμένουμε να πράξει και σήμερα, κόντρα σε μια προβληματική άμυνα τον τελευταίο καιρό και να πάρει την νίκη.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!