Με «εναλλακτικό» δελτίο για απόψε.

0
2045

Καλημέρα παιχτούρες μου.Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για ξεκούραση και αποχή. Παιχνίδια πολλά δεν έχει και το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι αύριο.Βέβαια εμείς θα δώσουμε μια εναλλακτική τριάδα για απόψε και είναι στην κρίση του καθενός τι θα κάνει.

Πριν πάμε στα σημερινά,να κάνω μια μικρή αναδρομή στο χθές. Με 3/4 έκλεισε το κουπόνι και με την επιτυχημένη τακτική μας «3+1» katenatsio ,φύγαμε πάλι με κέρδος. Βέβαια αξία έχει να δείτε το χθεσινό Live που λέγαμε για το παιχνίδι της Μπρίνε…..!!!Όσοι ακολούθησαν και πίστεψαν …πληρώθηκαν.

Στα σημερινά τώρα ,αφού δεν έχουμε πολλές επιλογές θα σας αφήσω εδώ την δική πρόταση της ημέρας και όποιος θέλει ακολουθεί…..

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .