Με καλά αουτσάιντερ που πληρώνουν!!!!

Καλό μεσημέρι σε όλους του φίλους μας,

Ακόμα μια Ιπποδρομιακή ημέρα με αουτσάιντερ και φαβορί έτοιμα να σας πληρώσουν.

1η Κούρσα
Πολύ σταθερά τρέχει ο ΟΘΕΙΟΣΜΑΣΟΠΟΓΙΑ και με κούρσα επικεφαλής πιστεύουμε θα αντέξει την πίεση της ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑΣ μέχρι το τέλος.Τρίτο άλογο η ΔΑΝΑΙΔΑ .

2η Κούρσα
Πολύ καλές δοκιμές έχει ο ΚΑΖΑΝΟΒΑΣ στο ενεργητικό του και σαν ανώτερος πιστεύουμε θα είναι ο εύκολος νικητής.Για την δεύτερη θέση μάχη θα δώσει ο ΑΡΤΕΞ με την ΝΑΓΚΙΝΙ και για την τρίτη θα δώσουμε ένα αουτσάιντερ τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ.

3η Κούρσα
Φαίνεται να αποτελεί το δίδυμο της ημέρας στην τρίτη κούρσα τα δυο άλογα ΣΑΙΝΤ ΝΙΚΚΟΛΑΣ και ΙΝΤΙΓΚΟ ΤΣΙΑΝΣ .Θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος .Τρίτη η ΛΕΒΑΝΤΙΝΗ.

4η Κούρσα
Θα προτείνουμε το αουτσάιντερ ΤΑΡΑΣ ΣΠΙΡΙΤ για την νίκη που πιστεύουμε σήμερα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και με αυτά τα κιλά θα είναι ο νικητής.Για την δεύτερη θέση ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και για την τρίτη ένα απο τα δυο άλογα του συγκροτήματος Πετρούτσιου ΔΟΝΙΤΟ ή ΜΑΝΤΙΟΣ .

5η Κούρσα
Πολύ καλά έτρεξε στην τελευταία του κούρσα το ΓΙΩΡΚΟΥΙ και πιστεύουμε έχει τις δυνάμεις να κερδίσει την ιπποδρομία.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΑΛΚΙΔΙΚΗ και για την τρίτη την ανεβασμένη τελευταία ΑΜΕΡΙΚΑ…Να προσεχθεί ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΟΘΕΛΛΟΣ .

6η Κούρσα
Ανώτερη στην όμιλο πιστεύουμε είναι η ΕΡΩΜΕΝΗ και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον αντίπαλο της που δείχνει να είναι ο ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΘΕΟΔΩΡΟΣ .Για την τρίτη θέση ο επανερχόμενος και καλά προπονημένος ΛΕΩΝ .Αουτσάιντερ της κούρσας ο ΣΤΑΜΕΛΟΣ .

7η Κούρσα
Ο ίδιος όμιλος έχει τρέξει αρκετές φορές και θα υποδείξουμε και αυτή την φορά για την νίκη την ΙΠΠΟΛΥΤΗ.Για την δεύτερη θέση πιστεύουμε θα είναι ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΝΤΙΟΥΚ με πιο χαμηλά βάρη αυτή την φορά και για την τρίτη ο ΦΟΡΣΟΣ με τον ΤΡΩΙΛΟΣ .

8η Κούρσα
Η πιο δύσκολη ιπποδρομία της ημέρα.Για την νίκη θα προτείνουμε την ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΗ που δεν έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον στην τελευταία της κούρσα.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ανώτερο ΜΙΣΤΕΡ ΕΥΘΥΜΙΟΣ και για την τρίτη θέση την ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΓΚΛΟΡΥ και τον ΝΕΒΕΡ ΣΕΗ ΝΕΒΕΡ σε περίπτωση που δείξει ενδιαφέρον...Αουτσάιντερ της κούρσας ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΚΟΣ 

9η Κούρσα
Με ιπτάμενες δοκιμές ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΡΙΣ φαίνεται ότι θα είναι ο εύκολος νικητής.Αντίπαλός του που θα τον δυσκολέψει είναι ο ΦΛΑΗ ΚΙΓΚ και για την τρίτη θέση την σταθερή ΦΙΛΙΣΙΑ .

 

Καλύτερα ΓΚΑΝΙΑΝ της σημερινής συνάντησης.

  • 2η ιπποδρομία –  Το Νο3 ΚΑΖΑΝΟΒΑ 
  • 6η ιπποδρομία- Το Νο6 ΕΡΩΜΕΝΗ 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!