Με κομμένη την ανάσα απο εχθές …πάμε για το σήμερα!!!

0
1758

Καλημέρα παιχτούρες μου . Εχθές για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε η «ΑΧΑΣΤΗ» τακτική μας στο Katenatsio. Και επειδή πολλοί θα ψάξουν να βρούν την τακτική μας …..Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι με το «3+1» δεν έχασε κανείς.Βέβαια εχθές δώσαμε και σημεία ημέρας σε εκπληκτικές αποδόσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και μετά να αποφασίσετε αν θα είστε ο επόμενος !!!!!

Και αν αυτό σας αρκεί για να μπείτε στην ομάδα μας,τότε τα βήματα είναι απλά,μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω.Στα σημερινά θα ξεκινήσω με τα Live μας που δεν πρέπει να χάσει κανείς το σημερινό μας ραντεβού που είναι στις 17:00….!! Στο tiktok katenatsio2024 ,εμείς έχουμε κανονικά το καθιερωμένο μας live στις 17:00.Ακολούθησε τα βήματα για να ζήσεις όλα αυτά στο katenatsio.com που μαζί με το Katenatsio Live σπάμε ταμεία!!!……………χωρίς καμία αμφιβολία!!!.Επειδή εμείς δεν σταματάμε ποτέ, σήμερα συνεχίζουμε πιστοί πάντα στο τρίπτυχο μας, Υπομονή-Επιμονή-Αυτοσυγκράτηση.Αν θες να μας γνωρίσεις μπες στο σημερινό Live στις 17:00 για να ζήσει το απόλυτο…. απλά κάνεις εγγραφή δωρεάν στην σημερινή εκπομπή .
Και αν τώρα θέλεις να χορτάσει και η τσέπη σου ….η λύση είναι ΕΔΩ …. Μπορείς να έχεις όλες τις πληροφορίες για εμάς σε TikTok,Youtube,Facebook,Instragram…. για να ζήσεις μοναδικές στιγμές Live Katenatsio!!!
Για όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ομάδα του Katenatsio….η λύση είναι μια www.katenatsio.com εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα μας ,για κάθε γούστο και για όλα τα «βαλάντια»!!!και βέβαια στο Telegram Chat και στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ Telegram Channel…..Όσο για την συνδρομή 0,83cents/per day…..τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!

Στα σημερινά τώρα ,θα πάμε με τριάδα απο ευρωπαϊκά προκριματικά ….και ελπίζουμε ότι σήμερα θα κάνουμε το 3/3. Αναλυτικά τα παιχνίδια μας για σήμερα .

Πιστεύουμε πως οι δύο ομάδες θα δείξουν τις επιθετικές τους αρετές και θα μας δώσουν πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και οι φιλοξενούμενοι ενθουσιασμό.Το Over 0,5 στο 1ο ημίχρονο μαζί με το Over 2,5 τελικό και σε συνδυασμό με τα 3 έως 5 γκολ είναι η επιλογή μας.

Ξεκάθαρο φαβορί η Βελέζ και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα με πολλές αδυναμίες. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι όλα θα κριθούν απο το 1ο ημίχρονο και αυτό θα στηρίξουμε . Ο άσσος ημίχρονο /άσσος τελικό σε συνδυασμό με το 3 έως 5 γκολ είναι η επιλογή μας.

Και θα κλείσουμε με ακόμα ένα παιχνίδι απο το Conference League. Δυο ομάδες που ξεχνούν να παίξουν άμυνα και βρίσκουν με άνεση το γκολ…Δεν θα ψάξουμε το αποτέλεσμα αλλά τα γκολ. Να σκοράρουν και οι δυο με 3 έως 6 γκολ στο παιχνίδι.

Το ποσοστό επιτυ/χίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .