Με κουπόνι «Super Market» και γκολ απο τα Lidl….!!!!

Καλημέρα φιλαράκια μου ….Επειδή πολλοί θα αρχίσουν να ρωτούν για την στήλη ….απλά θα σας πω ένα όνομα ….PapaGoal!!!

Σήμερα τα παιχνίδια του Europa League και Conference League προσφέρονται για ένα κουπόνι αλλά «Super Market».Όλα τα παιχνίδια έχουν την ιδιαιτερότητα τους και όλα δείχνουν να έχουν γκολ…Εμείς δε γίνεται να απουσιάζουμε απο τα γκoλ του …..LIDL..!!!!!

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μου επιλογές για ένα κουπόνι με πολλά γκολ που πληρώνει εξαιρετικά…..Όσο για τις αναλύσεις….σε τέτοια κουπόνια δεν υπάρχουν αναλύσεις αλλά μόνο τύχη……Πάρτε το καλάθι σας και ότι θέλετε ρίξτε μέσα….Αλλιώς η «Τσέλσι Τελικό»

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!