Καλημερα κοσμεεε. Αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα δεν έχει προηγούμενο. Πάντα φτάνουμε στην πηγή και στο τέλος φεύγουμε διψασμένοι. Ένα γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, κάτι θα γίνει για να μην κάνουμε το απόλυτο. Συνεχίζουμε όμως και δεν μας ρίχνει τίποτα κάτω και σήμερα θα πορευτούμε με Κύπελλο καθώς το κουπόνι δεν έχει πολλά ματς.

Βέλγιο Ολλανδία και Ουγγαρία η τριάδα μάς σήμερα με Αντβερπ και Φεγενορντ να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά να μην πληρώνουν οι νίκες τους καθώς είναι πολύ χαμηλά οι τιμές τους. Γι αυτό και θα πάμε με τα γκολ σε κάθε ημίχρονο για να αποφύγουμε και πιθανόν την στραβή στο αποτέλεσμα. Και τρίτο παιχνίδι από την Ουγγαρία με την παξι να είναι το φαβορί απέναντι στην Ουιπεστ αλλά δεν βρίσκεται και στα πάνω της με αποτέλεσμα να βάλω αναγκαστικά την κάλυψη αφού ο θεσμός του Κυπέλλου πάντα κρύβει παγίδες.

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη