Με πίστη και τακτική…

Καλησπερίζω όλους του φίλους,

Για σήμερα έχω επιλέξει μια τετράδα με συνολική απόδοση 10,77 και ευελπιστώ να μην δούν τα μάτια μου τα χθεσινά …..πάμε λοιπόν να τα δούμε αναλυτικά.

Παρά το γεγονός πως ο άσος τιμάται κάτω του δύο, πριν τη διακοπή θα το σκεφτόμουν σοβαρά να τον ποντάρω, με τη Λανς να μην εντυπωσιάζει αλλά να δείχνει θαυμαστή ωριμότητα και μέταλλο πρωταθλητή. Με δεκαπέντε ημέρες να έχουν μεσολαβήσει και το σημείο να δέχεται πιέσεις δεν το συζητώ. Επιλογή το εύρος 2-3 γκολ που επιβεβαιώθηκε στις επτά από τις 9 τελευταίες συναντήσεις τους.

Το 2015, η Μάλμε έκανε τα «στραβά» μάτια στη Νόρσεπινγκ στερώντας τον τίτλο από την Γκέτεμποργκ. Γνωστή η αντιπαλότητα των δύο ομάδων. Ισως είναι λοιπόν η σειρά της Γκέτεμποργκ να της το «ανταποδώσει». Και αγωνιστικά πάντως η Γιουργκόρντεν είναι ανώτερη και με την Γκέτεμποργκ να μη διεκδικεί τίποτε, οι πιθανότητες αυξάνονται. Το διπλό βέβαια, έχει πέσει από την Πέμπτη.

Με πολλά αρνητικά αποτελέσματα και οι δύο ομάδες έως τώρα, γεγονός που δημιουργεί έντονη πίεση στους προπονητές. Περιμένουμε σίγουρα περισσότερα πράγματα από την Φροζινόνε που έχει καλό υλικό. Με αρκετές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, ο πρώτος λόγος στον άσο που θα έπρεπε πάντως να είναι λίγο ψηλότερα.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της, ωστόσο αποτελεί σκληροτράχηλη ομάδα και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Άρσεναλ, η οποία μπορεί στα τελευταία παιχνίδια της έχει βελτιώσει την εικόνα της ανασταλτικά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εξαφανίστηκαν ξαφνικά οι αδυναμίες της στον συγκεκριμένο τομέα. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους «κανονιέρηδες».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!