Με τα φαβορί σήμερα, για το back to back!

Καλημέρα φίλοι μου. Βροχερή σήμερα πάντως και με κρύο. Να δούμε και λίγο χειμώνα ρε αδερφέ δηλαδή. Συνεχίζεται το «μαρτύριο» με τις Εθνικές και σήμερα και για ακόμα δύο ημέρες θα τις φάμε στην «μάπα». Με «κρύα» καρδία πάντως θα ψάξουμε ταμείο.

Δεν θα ψάξουμε να κάνουμε «παπάδες» και θα πάμε με ψυχραιμία και χαλαρά στο ποντάρισμα μας. Εξάλλου, έχουμε πάθει και έχουμε μάθει από τα….περίεργα που γίνονται σε αυτά τα παιχνίδια. Με τρείς επιλογές σήμερα λοιπόν και με τα φαβορί για το back to back, ύστερα από το χθεσινό, πανεύκολο, τέσσερα στα τέσσερα που κάναμε.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ισπανία απέναντί στην Γεωργία και αναμένεται να «κλείσει» με «πανηγυρικό» τρόπο την πορεία της στα προκριματικά και φυσικά στην πρώτη θέση. Για νίκη δεν υπάρχει λόγος βέβαια, αλλά επειδή δεν πληρώνει καλά θα βάλουμε και τα γκολ στο παιχνίδι. Αν η «Φούριας Ρόχας» μάλιστα πιάσει απόδοση, όπως πριν λίγο καιρό στην Τυφλίδα, όπου και κέρδισε την Γεωργία 7-0, τότε σήμερα πάλι θα «βρέξει»!

Και στην αναμέτρηση του Βελγίου με το Αζερμπαϊτζάν υπάρχει φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι. Εκτός από φαβορί όμως, θέλουν και την νίκη που θα τους δώσει την πρώτη θέση στον όμιλο. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα τους αφήσει δεύτερους, πίσω από την Αυστρία. Δεν το κουράζουμε άλλο και πάμε σε νίκη τους από ημίχρονο κιόλας, με πολλά γκολ.

Κλείνουμε τις επιλογές μας, με τον αγώνα της Σκωτίας με την Νορβηγία. Οι γηπεδούχοι και ύστερα από το πρόσφατο 2-2 εκτός έδρας με την Γεωργία, θέλουν ένα θαύμα, ώστε πάρουν την πρώτη θέση. Να χάσει η Ισπανία από την Γεωργία και να κερδίσουν απόψε την Νορβηγία. Για το δεύτερο το συζητάμε πάντως, για το πρώτο, ούτε λόγος.

Η «περιπέτεια» τους πάντως, στον όμιλο θα έχει αίσιο τέλος, ακόμα και αν χάσουν από την Νορβηγία, αφού έχουν εξασφαλίσει την δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στα «τελικά» του 24, στα γήπεδα της Γερμανίας. Έτσι και για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, θα πάμε απλά στο over 2,5 εδώ πέρα και τίποτα άλλο! Τα λέμε αύριο φίλοι.        

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!