Με τριάδα …να περάσει η Κυριακή…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Εχθές δεν καταφέραμε να πάμε ταμείο και σε κουβέντα που είχα με τους άλλους tipsters αποφασίσαμε και σήμερα να πάμε με λίγα προγνωστικά αφού τα παιχνίδια είναι περίεργα και δεν αποτελούν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Ο άσος έχει το προβάδισμα, όμως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα και προσφέρεται χαμηλά. Ισως να έχει μεγαλύτερη αξία το over μαζί με τον άσσο. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Λεβαντόφσκι και η Βόρεια Μακεδονία δεν δείχνει διάθεση να παίξει μόνο άμυνα.

Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες. Η μεν Σλοβενία είναι απογοητευμένη και παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, ενώ οι Αυστριακοί είναι καβάλα στο άλογο και θέλουν να μην χάσουν και θα παίξουν χωρίς άγχος. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων μπορούν να μας δώσουν το καλό πληρωμένο over 2,5.

Η Ρωσία σ’ αυτά τα προκριματικά έχει δείξει πως λειτουργεί εξαιρετικά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν είναι τυχαίο πως έχει σκοράρει και στα 7 ματς. Λέμε, λοιπόν, να πάμε στην επιλογή του 2+over 2,5 αφού πιστεύουμε και ότι η δική μας εθνική θα σκοράρει.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!