Μεγάλα εισοδήματα…με πέντε άσσους

Καλησπερίζω και εγώ με την σειρά μου,

Σε μια ημέρα Κυπέλλου έχω ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια όλα στον άσσο …με αυτό της Γιούβε να προσθέτω και το over 2,5 .

Η Γιουβέντους δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες το κακό για την ίδια όμως είναι ότι δεν σκοράρει τόσο συχνά. Με την επιστροφή του Ρονάλντο στην ενδεκάδα πιστεύει ότι κάτι τέτοιο θα αλλάξει. Η Τζένοα από την άλλη δύσκολα θα παίξει τελείως αμυντικά. Θα πάμε με τον 1 και το over 2,5.

Η Φροζινόνε έχει θέσει ψηλά τον πήχη για φέτος, με τις προσδοκίες να φτάνουν την άνοδο.. Αν δεν θέλει να χάσει το τρένο πρέπει να αρχίσει να σκαρφαλώνει. Η «μπόρα» που απειλούσε την καρέκλα του Αλεσάντρο Νέστα δείχνει να πέρασε και άπαντες συναισθάνονται τις ευθύνες τους. Χαμηλά ο άσος, οτιδήποτε άλλο όμως βάσει της διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων θα πρόκειται για έκπληξη.

Η Κρεμονέζε δεν είναι καμία ομάδα της σειράς, έδειξε τη δυναμική της κόντρα σε Εμπολι και Φροζινόνε, ενώ ο προπονητής της γνωρίζει άριστα το περιβάλλον του «Βιγκορίτο».Όμως απέναντι της θα βρεί την γηπεδούχο μετά απο ήττα και αναμένω ξέσπασμα της.

Αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που δίνουν προτεραιότητα στην άμυνα. Σίγουρα θα βγάλουν κούραση και οι δύο, που θα επιβεβαιώσει την επιθετική τους δυστοκία. Βρίσκει τα πατήματα της η Μονπελιέ και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη πρόκριση.

Η Μπρόντμπι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, έχει βρει ρυθμό και θέλει έναν τίτλο. Η Σόντερισκε χρειάζεται επίσης μια επιτυχία, ωστόσο έχει αρκετά θέματα και δέχεται γκολ για πλάκα..άσσος και εδώ.

 

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!