Μέσα σε όλα …και με αουτάιντερ…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας,

Εξαιρετικά πήγε και η Δευτέρα στα προγνωστικά μας (ΔΕΣ ΕΔΩ) αφού καταφέραμε να πληρώσουμε σε όλες τις κούρσες .Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και σήμερα.

1η Κούρσα
Με πολλές κούρσες στο ενεργητικό του ο ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΚΙΚ δείχνει να είναι απόλυτα έτοιμος για την νίκη με κούρσα επικεφαλής.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΕΛΠΙΔΑ που είναι συνεχώς στην άφιξη.Για την τρίτη θέση η ΣΑΒΑΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ .Εδώ θα προτείνουμε ένα αουτσάιντερ που εμείς βλέπουμε .Σε περίπτωση που μπεί στο παιχνίδι μπορεί και να κερδίσει.Είναι η ΣΟΥΕΛΑΓΟΥΕΗ με το νούμερο 6.

2η Κούρσα
Η ΘΙΝ ΑΙΣ (IRE) φαίνεται πανέτοιμη απο της προπονήσεις της για να κερδίσει.Στην δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΟΑΣΙΣ ΜΟΣΙΟΝ (GB) και για την τρίτη τον ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΡΑΚΑΣ.

3η Κούρσα
Ανώτερο άλογο σε όλες τις δοκιμές του έδειξε ο ΡΟΓΙΑΛ ΘΕΟ και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον ΤΤΟΜΑΣ ΦΛΑΗ ΚΙΤ που είναι και ο αντίπαλός του.Για την τρίτη θέση ο πολύ καλός στην απόσταση ΤΑΡΑΣ ΤΑΙΓΚΕΡ καθώς και η ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΟΥ .

4η Κούρσα
Η ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΔΕΣΠΟΙΝΑ έδειξε να είναι πολύ δυνατό άλογο στην πρώτη του συμμετοχή.Θα την προτείνουμε με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε τον ΔΕ ΝΤΡΑΗΒΕΡ και και για την τρίτη θέση τον ΤΖΙΑΚΚΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ μαζί με την ΑΜΟΡΓΟΣ .

5η Κούρσα
Ο ΚΑΛΛΙΣΙΗΣ δείχνει στις τελευταίες του κούρσες να είναι συνεχώς στην άφιξη για αυτό θα τον προτείνουμε με πρώτη τύχη.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε την ΔΟΝΙΑ που μας διέψευσε στην τελευταία της κούρσα.Για την τρίτη θέση την ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΟΥ και την σταθερή ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΑΣΕΜ .

6η Κούρσα
Μάχη αναμένεται μεταξύ του ΧΑΜΠΗΣ και του ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΟΥΛΛΗΣ που θα οδηγήσει.Για την τρίτη θέση τον βαρύ αλλά πολύ καλό ΣΕΡ ΠΑΝΙΚΟΣ αλλά και την ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΜΠΛΟΥ .

7η Κούρσα
Σε απόσταση της αρεσκείας της δείχνει να τρέχει η ΒΟΣΤΑΝΙΑ η οποία πιστεύουμε θα εξέλθει νικήτρια.Για την δεύτερη θέση ο πολύ καλός ΙΠΠΟΜΕΝΗΣ και για την τρίτη θέση ο πολύ καλά προπονημένος για μας ΙΠΠΟΚΛΗΣ.

8η Κούρσα
Η ΜΑΧΑΡΑΝΗ κέρδισε στην πιο μικρή απόσταση την περασμένη φορά.Στην ακόμα μεγαλύτερη απόσταση πιστεύουμε θα εξέλθει νικήτρια.Για την δεύτερη θέση θα προτείνουμε το ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ που ατύχησε στην τελευταία του συμμετοχή και τώρα έχει αλλαγή ανάβασης.Για την τρίτη θέση ο σταθερός ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ και ο ΡΟΔΙΑΝΟΣ .

Καλά κέρδη σε όλους και ευελπιστούμε το αουτσάιντερ της 1ης κούρσας να σας ανταμείψει

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!