Μια «μπομπίτσα» και να καίει!!!

Καλημερίζω όλους τους επίδοξους τρομοκράτες του στοιχήματος.Άλλοι με λένε τρελό,άλλοι με λένε επικίνδυνο,άλλοι με λένε άμπαλο και άλλοι τυχερό.Εγώ αυτοαποκαλούμαι «Τρομοκράτης» του στοιχήματος και είμαι εδώ για να σας δίνω μόνο μπομπίτσες για πολλά με λίγα …. Πάμε να δούμε σήμερα τι έχει το μενού.

Match date: 15-01-2022 / 17:00 FULHAM vs BRISTOL CITY

Το menu σήμερα έχει ένα παιχνίδι με διπλό ποντάρισμα .Πολλά παιχνίδια υπάρχουν που θα μπορούσαν σήμερα να σπάσουν αλλά δεν έχουν αξία στο ποντάρισμά τους. Εμείς έχουμε σαν επιλογή σήμερα το παιχνίδι της Φούλαμ, το οποίο δείχνει να έχει τεράστια αξία το διπλό του απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι.Σε εξαιρετική κατάσταση η γηπέδοχος που χρονικά σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας συναντά ξανά την Μπρίστολ Σιτι. Υπάρχει μία τρομερή αρνητική παράδοση στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με τέσσερις ήττες της γηπεδούχου και επίσης κάτι το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε ότι σήμερα μπορεί να γίνει η έκπληξη είναι ότι η Φούλαμ ακόμα και να χάσει σήμερα επειδή έχει ένα παιχνίδι λιγότερο μπορεί να ξανανέβει στην κορυφή .Το 2 & over 1,5 σαν mία επιλογή και το X2 & όβερ 2,5 σαν δεύτερη επιλογή είναι εξαιρετικά σημεία από μόνα τους και θα τα βάλουμε ως επιλογή σήμερα….εξαιρετική μπομπίτσα!!!!

Ρε τους μπουκ μας κάνουν και πλακίστα!!!Ρε δεν πάτε να δείτε που βρέχει που θα πάρω απόδοση του 1,20 στην Champioship

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!